kibritci_kiz En baştaki düz siyah ferace ve alttaki modelin farklı bir rengi mi? (2 ferace) Yoksa alttaki modelin siyah rengi mi? Günlükte siyah kullanıyorum ama arada farklı renkler giymek de hoşuma gidiyor. Alttaki modeli çok beğendim siyahını mı alsam yoksa farklı bir rengini alıp düz siyah bi ferace daha mı alsam?
birzamanlarcukurova kibritci_kiz ekru güzel o da siyah gibi aslında bir çok renk şalla olur . 2. Feraceniz olacağı için o renk ama model hangisine yakışmış deseydiniz yine ekru veya lacivert olan derdim
kibritci_kiz forumgurmesi ben de öyle düşündüm de yine de bi fikir alayım dedim tek bana mı böyle geliyor diye
kibritci_kiz birzamanlarcukurova normal de açık renk giymekten kaçınırım çabuk kirleniyor diye ama günlük olarak kullanmayacağım için bir değişiklik olabilir diye düşündüm . Yaz için ideal olur diye düşünüyorum siyah çok ısınıyo yazın
Dedektifgadget kibritci_kiz çocuklu olunca ekru çok çabuk leke olup kirlenir bence canım yine sen bilirsin
kibritci_kiz Dedektifgadget evet kuzum zeruj portta mağzası Zeytinburnu’nda. Annemi gittiğim zaman direkt gidip alışveriş yapıyorum, gitme fırsatım olmazsa internetten sipariş veriyorum. Tek modellerini ve kalitesini beğenip müdavimi olduğum mağaza burası diyebilirim 🤭
kibritci_kiz Dedektifgadget ben de aynen böyle düşündüm ama çok heves ettim ya hiç bu kadar açık renk giymemiştim radikal bi zevk değişikliği yaşadım 😂
Dedektifgadget kibritci_kiz ay ne güzel canım bende şimdi bakayım inşallah büyük bedenleri vardır 😍😍 teşekkür ederim
Dedektifgadget kibritci_kiz çocuktan sonra hep krem veya koyu renk tercih ediyorum bende günlük için olmazsa bir misafirliğe gezmeye gidince ekru güzel olur ama yeşil favorim çok beğendim 😅
kibritci_kiz Dedektifgadget inşallah vardır ya çabuk tükeniyor ben şimdi beğensem de bunlardan birini bedenine bakmadım inşallah kalmıştır yoksa hevesim kursağımda kalır 🥲