Kızlar aşırı zor elektrikli kabarik o ladar maskeler yapmama kremler serumlar kullanmama ragmen kupkuru, mat, cansız, kıvırcık desen değil dalgalı desen değil taranmış koyun yünü gibi saçma sapan saçlarım var. Önceden çok gürdü ama yas ilerledikçe azaldı kabarık olduğu için çok gibi görünüyor ama duzlestirince fare kuyruğu gibi oluyor. Corona olduğumda aşırı dökülmüştü neredeyse yarısı gitmişti saçlarımın. Erkek tipi dökülme dedikleri yanlardan şakaklardan açilmıştı hep sonradan çıktı ama bebek saçı gibi cılız. Dogumdan sonra yine çok döküldü hala da çok dökülüyor. Bir de üstüne yeni saçlar mi yoksa koparak döküldüğü için kısa kalan saçlar mi bilmiyorum bir sürü 5 6 cm boylarında bir sürü saç var diplerde ama öyle bir kabariyorlar ki aşırı komik ve çirkin görünüyor duzlestirsem havaya dikiliyor anten gibi duruyorlar😅 ne yapcam ben bu saçlarla valla sıfıra vurasım var o kadar bunaldım. Keratin yaptırsam mi diye düşünüyorum ama yıpratıyor diyorlar bir de dümdüz olunca seyreldigi belli oluyor sinir okur muyum bilmiyorum