kkaraa Kızlar selam perşembe günü 40ımız çıkacak ve bebeğim artık 2 saatte bir uyanmak yerine bazen 3 bazen 4 saati zorluyor. Aslında o kadar uyumasına fırsat vermeden uyandırıyorum ama birkaç kişi uyku kalitesini bozmamam konusunda tavsiyelerde bulundu. Sizler nasıl yapıyorsunuz beslenme rutininiz nedir ? Uyandırmak mı daha sağlıklı uyanmasını beklemek mi ? Bu arada gece 3 ya da 4 kere uyanıp emiyor ama bazen de çok derin uykuya dalıyor mesela şu an 3.saatinde
nerminisitan kkaraa kötü örnek gibi olmasın ama ben sarılık riskini atlatana kadar yani ilk 20 gün haricinde hiç uyandırıp emzirmedim. O ne zaman acıktıysa beni uyandırdı. Maşallah deyim kilosu da boyu da hep öndeydi. Sadece anne sütü alıyor. Nazar değdi bir ara birden zayıfladı o sıra sadece bir kez uyandırıp besledim geceleri. Geri toparlamıştı çok şükür.
periaydn kkaraa takip ettiğim bir hoca var 40 günden sonra 5 saatte bir uyandırın diyor bebişim 51 günlük 4 saatte bir uyandırıyorum ama kendisi acıkınca kalkıyor genelde gece uykusu çok önemliymiş
myavocado kkaraa 40′ı çıktıktan sonra iki saatte uyandırmayı bırakmıştım, genelde 3-3,5 saatte kendi kalkıyordu, ben de 4 saate alarm kuruyordum. Yani kendiliğinden kalkmazsa 4. saat sonunda emziriyordum.
ikibaloglanannesi kkaraa 40 sonrası uyandırmanıza gerek yok. 3 saatte bir kendileri uyanıyor acıktıkları için🌸 Siz yine de 3.5-4 saat arasına alarm kurun
kkaraa nerminisitan ben ilk 1 ay uyku düzeni yaptım 2 saatte bir emzirdim ama ilk aydan sonra uyuma süresini uzatmam gerektiği söyleniyor hep. Bir de uyandırmak çok zorlaştı çok derin ve güzel uyuyor kıyamıyorum da 🥺 Maşallah bizim de şu an gelişimimiz iyi. Zaten gece de kendisi kalkıp emiyor ama işte bazı zamanlar yine bir evham yapıyorum 🙂↔️🙂↔️
nerminisitan kkaraa yok uyandırma fazla. Annem çocuk uykuda büyür der hep. Ayrıca ben devlet hastanesinde doğum yaptım. Hemşireler iki saatte değil üç saatte bir emecek demişti
nerminisitan kkaraa tabiki öyle. Onun rızkı Allah tarafından temin edildi. Gerekli tedbirleri alıp tevekkül etmek lazım
eymenku İlk 20 günden sonra ben kendine bıraktım artık uyuyup kalacak zamanı geçti kendi uyanır ama burda sizin dikkat etmeniz gerekenler var uyumadan önce güzel emdi mi gelişimi nasıl falan bunlare yolundaysa uyandırma derim ben