damlaytsn Dün geceden beri felaket burnum tıkalı ve kemiklerim eklem yerlerim çok kötü ağrıyor şuan gene hafifledi azıcık ama çok ateşim de var gibi hastaneye gitmek istemiyorum evde geçmesini bekliyorum bana önerebileceğiniz ilaç veya yöntemler var mıdır 🥹
zumzum55 damlaytsn 1 haftadan fazla çektim aynısını malesef antibiyotiksiz geçmedi gece sabaha kadar bir terliyodum altıma işedim saniyodum o derece geç kalmadan doktora görünün ben bugün yarın geçer diye diye 4 günde 3 kilo vermiştim
ilaydakusst Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun aynı şekilde bende atlamıştım bol dinlenmek ıhlamur nane limon çayı çok fayda etti doktora gittiği de ise serum takıp gönderdiler hiç bir faydası olmadı söylediğim gibi bol bol dinlenmek
damlaytsn ilaydakusst emziriyorum bide ama dinlenemiyorum çok fazla bitkisel şeyleri denedim hap olarak önerebileceğiniz bişey var mı
damlaytsn Yaa gerçekten bende aşırı üşüyorum sonra bi anda bütün her yerim ter içinde of çok kötü gerçekten
ilaydakusst damlaytsn antibiyotik kullandığımda geçmişti emziriyorsanız mutlaka bi doktora gidin bence çok uzun ve yorucu geçiyor ilaçsız