farelikoyunkavalcisi YorgunEbeviyen yaaa güzelmiş adıyla yaşasın 💐anlamı karakterine yansıdı mı peki fırtına gibi bir çocuk mu ?
1mervet findiginannesi_ benim kızımın ismi de HazalSare ♥️ akrabalarda olmasaydı defne duru ilay doğa ya da alya koyucaktım nasip 🌸
defneninannesiyim findiginannesi_ kızımın adı defne rüyamda gördüm ve bence ne garip ne dandik asıl ve hoş geliyor kulağa 😻
nilayy1 findiginannesi_ kızımın adı Hifa google de Hifa sultan hikayesini okuyabilirsin beni o hikaye etkilediğinden koydum
suhedaaaaa findiginannesi_ Zeynep inci kuzenimin kuzeni kulağıma hep çok hoş gelmiştir Mehşa sadece bir kişide duyduğum isim kulağıma hoş geliyor Belis burada bir annenin kızının adı çok beğeniyorum İlkem de güzel geliyor
Nepenthe_ findiginannesi_ kızımın adı Meyra Şifa 🌸 Genelde Şifa diyoruz iki isim söylemeye alışamadık maalesef ama etrafımızda duyan herkes ismini çok beğeniyor adı gibi Şifa oldu bana kalbimdeki yarama bi nebzede olsa şifa oldu. (Kardeşimi kaybettim ve ailecek hepimiz çok yaralıydık ben bu bebeğin bize iyi geleceğini biliyorum ve bu yüzden adını Şifa koydum adı gibi şifa olsun diye) 🥰
Edo_yekta12 Kızım olsaydı Alya Deva koyacaktım. Şimdi bir daha düşünmüyorum 😀 Alya da çok koyuldu zaten ama Deva çok hoşuma gidiyor fikir olsun. Vera, inci, özüm, Sare, kumsal,