ertugrul509_ 13 14 aylık bebeklerinize neler yediriyorsunuz bana fikir olsun özellikle akşam , şuan hiçbir şey yemiyor yaptığım belki farklı bişey yaparsam yer,sizin menüleriniz neler ??
cikolataliekmek ertugrul509_ Oğlum 13,5 aylık bugün sabah tarhanali yumurta, tahin pekmez,kaşar peyniri ve domates salatalık, öğlen havuçlu şehriye çorbası yigurt akşam da Pilav azıcık nohut yemeği ve yigurt yedi 😊
Lugesyaa ertugrul509_ yumurtayı mesela yemiyo bende yarım domates rendeliyorum yumurta kırıyorum daha çok seviyo o şekil öğlen çorba yoğurt akşamda ne yemek varsa yedirmeye çalışıyorum iştahsız ve yemek yemediği için özellikle bişey yapmak içimden gelmiyor çünkü zaten yemiyo
eses3544 ertugrul509_ bizimki de yumurta yemiyor zaten yumurta alerjisi vardı bir aydır vermeye başladım haftada iki üç gün yiyor . Onu da tereyağlı çörek otlu ve kekikli yapıyorum yiyor . 12 ay 24 günlük. Kahvaltıda tuzsuz zeytin kaşar peyniri domates salatalık yumurta tahin pekmez yiyor. Öğlen çorba yoğurt yiyor genelde. Akşamları haftada 3 gün et vermeye çalışıyorum balık veya kırmızı et. Diğer günler taze fasülye nohut yeşil mercimek biber dolması türlü pilav erişte makarna veriyorum. Ama hala hepsi tuzsuz ve ona göre bebek ürünleri .
ertugrul509_ cikolataliekmek ay maşallah benimki hiç birşey yemiyor herleyi ağzından geri çıkartıyor 🥹
cikolataliekmek ertugrul509_ Benim oğlum da yapıyor aynı şeyi bu ara tamamen kendi yemek istiyor herseyi, yazdıklarımı tabak tabak yiyor sanmayın yarisi yerde yarısı üstünde. Son 2 haftadır inanılmaz iştahsızlık yaşıyoruz. Yediği kadar arada 1-2 kaşık benim zorlamayla idare ediyoruz diyeyim.
ertugrul509_ Lugesyaa yumurtayı hiç yemiyor bende tahinli denedim onu iki gün yedi şimdi hiç yemiyor ne verirsem vereyim benimde yapasım gelmiyor ama yapmayıncada kendimi kötü hissediyorum acaba yapsaydım yermiydi diye
ertugrul509_ cikolataliekmek bu ay bıraktı kendi yemeyi önceden çok güzel yiyordu şimdi benim yedirmemi istiyor kendi yemek istemiyor sonrada ağzından çıkartıyor inşallah geçici bi durumdur 🙁
ertugrul509_ eses3544 çok güzel maşallah inşallah benimkinde yer domates salatalık da hiç yemiyor pilav mercimekde 😞
eses3544 ertugrul509_ daha fazla kapa yapmayı deneyin ya da ıspanaklı pilav mesela değiştirin belki yer. Bizimki de maalesef çok yiyor tombul herşeyin fazlası zarar😬yiyen de yemeyen de 🫶
aysemsi10 ertugrul509_ sabah 1 yumurta kırdım 3te 1 anca yedi bir de helva başka ağzına bişey sürmez. Öğlen 125 ml kıymalı mercimek çorbası içti akşam tırnak kadar et parçası 1 tatlı kaşığı pilav yedi ve bunları yedirene kadar kırk takla attım
ertugrul509_ aysemsi10 işte bu ben 😂 ne verirsem anında geri çıkarıyor şükür bugün biraz domates falan yedi 🙁
aysemsi10 ertugrul509_ yine iyi domates yemiş sizinki ben domatesi verince sanki zehir vermişim gibi davranıyor nereye tükürüp kusacağını şaşırıyor çocuk 😅