Esoz1110 Kızlar bir arabanın açık kalmış bızımde kalmıştı haber veren olmamıştı sabaha kadar akü bitmişti 112 aradım plaka verdim gelen yok ne yapmalıyız mağdur olsun istemedım kimse
sencokbiliyon Esoz1110 bitsin aküsü ya bir şey olmaz ki. Başka bir arabaya bağlayıp çalıştırırlar arabayı. Dolar geri akü. Çok takmayın 😅
lceLady Esoz1110 iyi yapmışsınız Banane demekle olmuyor yaptiginiz hayir size döner hic bisey tesadüf degil Bende bikac kez cam açık olan arabalari aramisimdir
Meri-Mel Esoz1110 Ay gönlü güzel arkadaşım benim ya Allah senden razı olsun inşallah,ben de bugün eşimin teşviki ile komşuyu uyardım abi umrede oğlu kullanıyor aradım aracın lastiği inmiş dedi eşim görmüş ara dedi bir de gece çıkar bişi olur diye çok dua etti kadın haberleri yokmuş 🥲
sek_kahve Esoz1110 😄 çok zorda kalınacak bir durum değil, en kötü ihtimalle arabayı vurdurmaya çalışırlar, zaten adım başı oto tamircisi var onlardan akü desteği alabilirler eğer biterse. Sen üstüne düşeni fazlasıyla yapmışsın zaten canım
Deletedmom_897 Esoz1110 Yaaa ne güzel düşünmüşsunuz bende yerinizde olsam aynısı yapardım.🌸Güzel kalbinize sağlık 🫶🏻
Esoz1110 sek_kahve Bizim bitti akü 2 günde doldu eğer akü eskiyse yenisini almak zorunda kalıyormus ınsan😅
bsrkn Ay ne düşüncelisiniz ya cok güzel. Geçen bizim arabanın açık kalmış akü bitmiş kumanda açmadı kapıyı vs bir sürü uğraştık. Komşu da açık görmüş arkamızdan seslenmemiş bile. Ertesi gün aküsü bittiğinden kapıyı açmak için uğraşırken Siz giderken gördüm açık kalmıştı diyo 😂 kardeşim seslenseydin mademmmm 🥲Keşke sizin gibi düşünceli insanlara denk gelse herkes
Esoz1110 bsrkn Teşekkür ederim benim elimde değil bir yerde bisey gördüğümde müdehale etme gereği duyuyorum aynısını bizde yaşadık insan zor durumda kalıyor mesela o gün eşim doktora götürecekti beni randevum vardı araç çalısmadı kızımla zor gittik halk otobüsü ile zamanımda Allahtan vardı biraz koşarakda olsa yetiştim gerçi başıma gelmeseydi yinede bulurdum sahibini uyarırdım numara da bırakmamıs baktık da eşimle yoktu 😞
Esoz1110 lceLady Sizde ne güzel yapmışsınız trafik polisi ulaşmadı araç sahiplerine sanırım hala açık anlamadım zaten telefondaki memur bir garipsedi söylediğimi dedim uzun süredir açık kimse açık bırakıp gitmez dedi biz gittik akümüz bitmişti dedim şaşırdı tamam bakarız dedi 🤷🏻♀️
Esoz1110 Meri-Mel Senden de razı olsun canım seninde gönlün güzel❤️duramıyorum bu tarz seylerde içimden yardımcı olmak geliyor etmezsem huzursuz hissediyorum🌸 sende ne güzel yapmışsın canım bazen insanlar nasılsa başıma gelmiyor gibi düşünüyor ama bugün sana yarın bana hesabı ne olacağı belli olmuyor
gulayyyyy Esoz1110 çok iyi düşüncelisiniz böyle birinin çocuk büyütmesi ne güzel ben çok sevdim Allah sizden razı olsun 🌸
Ymomm Esoz1110 çok iyi etmişsiniz bende bu tarz durumlarda suspus kalamıyorum tüm ince düşünceler güzelliklerde sizi bulsun 🌸