prenseskus Ne yaptımsa olmuyor olmuyor kızım mama kabul etmiyor 2 ay 20 günlük Badem ceviz fındık Dut kurusu Komposto yeşillik Helva tahin 4 lt su günlük Başka ne olur yaa
symak prenseskus merhaba öncelikle lütfen üzülmeyin biliyorum ki elinizden geleni yapıyorsunuz ama üzülmeyi bırakmazsanız süt artırmak zor. Dinlenmeye fırsatınız oluyor mu mesela bu çok önemli. Ya da sadece dinlenmek değil yorulsanız bile sevdiğiniz işlerle uğraşmak da süt üretimine katkı sağlıyor örneğin gezmeyi seviyorsanız veya bahçe işleri çiçek bakım işleri veya başka ne seviyorsanız. Ve en önemlisi sağımla destekliyor musunuz mesela bu da çok çok önemli
tugces09 prenseskus dut kurusunu kavurup yememi söylemişlerdi forumda ben onu yaptıktan sonra sütüm geldi. Ve rezene çayı iciyordum. Dinlenme uyku ve sağım da etki ediyor. Bol su bol uyku..
egeygz prenseskus o kadar aynı durumdayız ki benim bebeğim de 3 gün sonra 3 aylık olcak bayramdan önce şakır şakır gelen sütüm şu an yok denecek kadar az. Stres ve dinlenememekten kaynaklı olarak azaldı☹️ size tavsiyem stres yapmamaya çalışın ve bol bol dinlenin. Bayramdan önceki süreçte hurma kuru dut promalt içecekler anne çayı bestlak damla ve bol su bende işe yaramıştı. Bir de imkanınız varsa düzenli olarak sağım yapın. Umarım süreciniz gönlünüzden geçen gibi olur 🙏🏻
BilgemAlim Emzirme sonrası sağım yapmak Uyku Bol su Stresten uzak kalmaya çalışmak Dereotu, havuç, boza, bulgur, rezene çayı artırıyor Duş almak süt kanallatını açıyor
BilgemAlim Takviye damlalar da ile yarıyor ama mastit yapabilir veya meme reddi bazılatı sütün kokusunu değiştiriyotmuş.
mommamia Solgar brewers yeast with vitamin b12 takviyesi kullanmanızı öneririm. Her öğününüzden sonra 2 tablet olmak üzere günde toplam 6 tablet alabilirsiniz. Bira mayası hem sizin tüm kan değerlerinizi düzenliyor hem de çok güzel süt yapıyor. Tabi ki günde 3 litre su ve emzirme de çok önemli. Su olmazsa süt oluşamaz. Emzirme olmazsa arz talep döngüsünden süt üretimi çalışmaz. Dinlenmeye fırsatı olmayan anneyseniz takviye çok işinize yarar. Eğer fırsatınız olursa gündüz 12-15 saatleri arasında uyursanız da çok etkili oluyor. O saatler süt üretiminin düştüğü saatler o yüzden dinlenmek işe yarıyor.
balkizlar prenseskus uyku dinlenme stres olmaması en büyük etken.. inanın yediklerniz etkiliyor ama bunlar kadar değil… sütün kalitesini etkiliyor… protein ağırlıklı beslenin kilo alması için… şöyle düşünün siz vücudum kan pompalıyor mu diye sürekli düşünüyor musunuz süt de böyle bir şey doğumla birlikte anneden geliyor.. ben böyle düşününce sütüm artmıştı yani kilo alımı normal olmuştu ilk üç ay ben de mama vermiştim büyük kızıma.
gkcesrp prenseskus milkin kapsülü öneririm ben aylardır kullanıyorum onun dışında hiç bir seyın faydasını görmedim