ebrusssen Merhabalar araba almak istiyorum hayalim mini cooper ama eşim içinin dar olduğunu daha güzel bişey almamı söylüyor. Önerebileceğiniz modeller var mı ? Otomatik olacak ve 800 bin 1 milyon arası.
[silindi] ebrusssen toyota yaris bekarlık arabamdı ben ikinci kullanıcısıydım, hiç üzmedi bir kere servis yüzü görmedi. Ona güvenimizden evliliğimizde de toyota aldık hep. Toyota almazsam da honda alırım. Artık japondan şaşmam 😂
birzamanlarcukurova ebrusssen içi dar olmayan geniş ve temiz bir araç için bütçeyi artırmak gerekir bu belirttiğinşz aralık için bulunur mu bilmem ama kaza durumu, km si vs önemli olmazsa T roc tiguan corolla golf vs olabilir
ebrusssen birzamanlarcukurova Açıkcası bir kaç model hariç araba modeli bile bilmiyorum 😁 söylediklerinize bakacağım
Deletedmom192 ebrusssen bence japon arabasından sasmayın hıc uzulmezsınız . Evlendıkten sonra bız mazda , toyota (en begenmedıgım) kullandık. Su an subaru kullanıyoruz.
beyzzsenturkk_ ebrusssen toyota corolla kesinlikle abim kullanıyor şu an elektrikli 1.8 o kadar sessiz ve geniş ki yolda resmen su gibi kayıyor