Kızlar kötü düşünmek istemiyorum sonuçlar annemin az çok anlıyorum ama anlayan bana anlatsın beynimi yiyicem düşünmekten
Mediastinal alanlarda buyugunun kisa aksi 1 cm yi gecmeyen buyumus lenf nodlari izlendi.
Akciger parankim yapilarinin degerlendirilmesinde;
Her iki akcigerde ust ve orta zonlarda belirginlesen fibroatelektatik bantlar periferik kollaps alanlari traksiyon bronsektazileri silik heterojen infiltrasyon gorunumleri birkismi kalsifiye noduller plevral cekinti ve parankim distorsuyonu ve yer yer paraseptal amfizem ve bulloz olusumlar dikkati cekmistir.
Bilateral orta ve alt zonlarda da yaygin silik interstisyel kabalasmalar mevcuttur.
Her iki akcigerde fokal havalanma artislari ve parankimal dansite farkliliklari ile yer yer buzlu cam dansitesi izlenmektedir.
Her iki akcigerde daginik yerlesimli bir kismi plevral cekintilerden ve vaskuler yapilardan ayirt edilemeyen milimetrik boyutlu noduler dansite artislari izlenmektedir.
Her iki akcigerde segmenter ve subsegmenter duzeylerde peribronsial kalinlasmalar izlenmistir.
Her iki hemitoraks ust zonlarda plevral kalinlasmalar ve duzensizlikler mevcuttur.