annebebek60 Kızlar adetten 1 hafta öncesi korunmasız cinsel ilişkide hamile kalınır mı? İnternette çok düşük ihtimal yazıyor Yumurtlama döneminde hamile kalınıyor yazıyor Tam olarak bilgisi olan yazabilir mi?
miniminisevgilimm annebebek60 yumurtlama döneminizi biliyorsanız sorun olmaz bazen adet sonrası hemen yumurtlama olabiliyor bu sizin adet döngünüzle alakalı kaç günde bir adet oluyorsunuz? Bir de spermler 3-5 güne kadar içeride canlı kalabiliyor eğer yumurtlamanız yakınsa döllenme olabilir
cicins95 Adet öncesi korunmasız cinsel ilişkide hamilelik riski vardır çünkü spermler 3-5 gün canlı kalabiliyo ve yumurtlama dönemi her kadında farklı zamanlarda olabiliyo bu nedenle hamilelik her zaman mümkün
annebebek60 Kızlar yumurtlama Sonrası hamile Kalınır mı yazicaktim Heyecandan yumurtlama öncesi yazmışım kusura bakmayın
annebebek60 miniminisevgilimm yumurtlama döneminden sonra olan ilişkide hamile kalınır mı acaba Telefonumdaki uygulamada yumurtlama dan 3 5 gün geçmiş gösteriyordu
miniminisevgilimm annebebek60 uygulamalar yumurtlamayı bazen doğru göstermeyebiliyor yumurtlama sonrası genelde hamile kalınamaz çünkü yumurta çatladıktan sonra ömrü 12-24 saat kadardır bu sırada döllenme olursa olur olmazsa olmaz ama bazen kadınlar ayda 2 kere yumurtlayabiliyorlar öyle bir aya denk gelirse yine hamile kalma ihtimaliniz var
Aklimideliricem Yumurtlama öncesi sonradı fark etmiyo her korunmasız ilişkide risk var. Benim de adetime 2-3 gün vardı korunmadık şuan 15 aylık😂
annebebek60 Aklimideliricem peki sizin yumurtlama dan sonrami olmuştu? Bazılarının yumurtlama adet önceside oluyor ondan sordum
Aklimideliricem annebebek60 ben yumurtlama takibi frlan hiç yapmadım valla bu sorunu anlamadım bile öyle diyim😂 Sadece adetim 20-21inde oluyodu düzenli şekilde 18i felandı aman zaten adet olacam çocuk olmaz bi kereden diye düşündüm ama yanliş düşünmüşüm jdkajdjdjdb
defmommy Aklimideliricem bunu bende merak ettim adetiniz ne kadar gecikti ? Yada üstüne görme vs durum oldu mu
Aklimideliricem annebebek60 defmommy Yok direk adet olmadım korkumdan test de yapmadım 10 gün kadar bekledim korkunun ecele faydası yok diyip testi yaptım ki var jdjdjdj