coldplayy Aaayyssee Bizim menü çok zayıf kaldı sanki🙈 böyle bir yemek var mı bilmiyorum. Soğan, patates, mantar, ıspanak soteleyip üstüne yumurta kırdım, çok şükür doyduk😂
cikolatahurma Aaayyssee geç kaldım ama yazayım ıspanaklı gözleme yaninada dövme çorbası yaptım narpuzlu dün toplamistim😁
ikibebedublekahve uykusuzanne__ benimki şehirdışına gitti iş için bir ay yok oh kafa rahat gitmeden de kavga ettik güç bela barıştık valla hala başım ağrıyo sana kolaylıklar diliyorum bacım koca demek dert demek bize kdkfk
uykusuzanne__ ikibebedublekahve gözün aydın en azından kafanı dinlersin biraz saol valla bıktım evlendiğim günü nalet olsun diyorum artık keşke evlenmeseydim diyorum bıktım 26 yaşındayım sanki 60 yaşında gibi hissediyorum bıktım usandım kafamı duvarlara vurmak istiyorum
ikibebedublekahve uykusuzanne__ valla inşallah dinleyebilirm 3 bucuk yaşında bebe bide 6 aylık hamileyim.. ne oldu kız ne yaptı ağaç parçası sana
uykusuzanne__ ikibebedublekahve aboo dinlenmek zor desene o zaman bacım burdan değil özelden konuşalım burdan herkes okuyor😏