NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Ozooo nick değiştirme postu vardı, arabada oturuyordum. Eşim arabaya bindi, sonra geri gidince direkt aklıma geldi ve yazdımm. Eşim arabaya gelince o söyledi galiba, yoksa neden aklıma gelsin🤩
Deletedmom_289 Ozooo ismin Zehra ama hiçbir anlamı yok önceki kullanıcı adım eşiminle benim ismimdi bunu sadece öylesine yazdım
coldplayy Ozooo Kullanıcı adı ve parola tarzı seçimleri sevdiğim şarkıcılar ve şarkı isimleri üzerinden yapıyorum. coldplay daha önce alınınca, benim bahtıma da coldplayy kalmış oldu🙈
cLearQueen metemom_ benim kıza yemek yedirme çabam (temsili degil) brokoli corbasına muz koydum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
-SweetPanda- Ozooo Sweet tatı demek herkes biliyo zaten😅 Panda da en sevdiğim hayvan ve kendimi çok benzetiyorum pandişkolara elimde olsa bende heryere yuvarlanarak giderdim😂 Tatlişkopandişko o yüzden adım🥰
Pirasalipuding Ozooo @metemom_ Bir gün pırasa yemeği yapıyordum kardeşimde puding yapıyordu. Sonra bi sebepten kavga ettik ona en son ses yükselterek bak sana pırasalı puding yediririm…. Şaka şaka😅ya bi yerde gördüm hoşuma gitti yaptım 😅
Pirasalipuding cLearQueen 😂yazık ya bu bebelere bende hep tatsız tuzsuz şeyler yapıyordum tarhana çorba yapmıştım akşam yemeğinde eşim aldı bir kaşık hemen öğğğk bu ne be nası yicek çocuklar bunu azcık tuz muz bişi kat desede afiyetle yemişlerdi 😂
Pirasalipuding NeclaLeylaCeydaOhnealaneala 😂canımsın gördüğüm yerde hani getcontac mı ne var ya orda insanlar birbirini rehberine nasıl kaydediyor diye bakabiliyorsun bi arkadaşımı birisi öyle kaydetmiş telefonuna çok gülmüştüm ordan aklımda kaldı 😂