D_deniz Pincitho tavuk 🐔 patates ve havuç haşlama yap. İyice yumuşayınca blenderdan geçir suyu ile beraber. En son dilerse tuz ekleyebilirsin ama asla baştan ekleme. Çok güzel oluyor bebek seviyor
Pincitho Ozooo yaa tavuklu patatesli havuçlu fakan yapmayı düşünüyorum oğlum seviyo ama İnternete şehriye çorbası çok tavsiye ediliyor şimdi hangisini yaoim diye kararsız kaldım
Pincitho D_deniz ayy evet bende onu yapmayı düşünüyordum oğlum çok seviyo hastalığına iyi gelir umarım
araskusum Pincitho kayınvalidemin tarhanasından yaparım içine ev yapımı salça, kereviz yaprağı, sarımsak, ilikli kemik suyu koyarım tam şifa deposu günde en az 2 kase içirmeye çalışırım
elifmelif Pincitho kayınvalidem yoğurtlu şehriye çorbasını tavuklu yapıyordu. Sarımsak ve limonla güzel oluyor. Eltimin kızı çok severek içiyordu her hasta olduğunda. Ama bahsettiğim 1 yaşını geçmiş bir çocuktu.
elifmelif Pincitho hiç bilmiyorum ki 🤷🏻♀️ tavuk verdiniz mi hiç? Yorumlarda tarhana çorbası yazanlar olmuş o da güzel olabilir. Çok geçmiş olsun meyve de yedirin bol bol
Pincitho elifmelif teşekkür ederim canım zar Zor mama içiyo ne versem red ediyo 😢tavuk çorbasını seviyo sebzeli yapıyorum bakalım yaptım inşallah yer soğumasını bekliyorum
D_deniz Pincitho afiyet olsun. Kolay oluyor. Çok yapınca haşlama şeklinde biz de akşam yemeğinde haşlama olarak yiyoruz. Ona çorbaya çeviriyorum. Çorba çok seviyor bizimki de. Tarhanayi 1tane but ile pisirince de çok lezzetli oluyor