alparslan14subat pimpiriklianne43 Ben bu sayfadan aldım sertifikası ile geldi güvenilir ilk geldiğinde yalnız 24 saat toprağa gömün dedi satıcı gömdüm çiçek toprağım vardı sonrası ılık su ile yıkayıp takın dedi öyle yani
pimpiriklianne43 TulayGeriDon geçen ay 7500 kiloydu şimdi kaç bilmiyorum yani sürekli agliyo hergun vermem gerekiyor calpol ozaman şaşırdım napicam
TulayGeriDon pimpiriklianne43 1 yaşında ben hergun gece 1 ölçek veriyorum. Doktor ver dedi. Doğumdan sonra çok hızlı buyudukleri için kemikleri vücutları bile ağrır dedi. Her gece yatmadan veriyorum
pimpiriklianne43 TulayGeriDon benim daha 5 aylik ben korkuyorum ateş olmadan vermeye aşı olunca bile ateş yoktu huysuzluk vardı ozaman bile korkarak verdim siz peki nekadar süre veriyorsunuz mesela 1 haftami yada ağlaması gecene kadarmı hergun veriyorsunuz
TulayGeriDon pimpiriklianne43 1 haftadır veriyorum. Eğer huysuzluk yine başlarsa o zaman tekrar vermeye başlıyorum. Bizim doktorumuzun önerisiyle tabi ki
pimpiriklianne43 annebalim_ valla temiz değil içeriği falan dediler korktum tedagil aldık dünyanın parasını verdik hiç fayda etmedi inşallah bu fayda eder