denizalismom Hastanede staj yaptığım dönem bir kan tüpünde portakal ismini görmüştüm hatta iki kez bakmıştım çok tuhafıma gitmişti 😂😂 Sizin duyduğunuz en tuhaf değişik isim var mı ? 😂
myavocado denizalismom tuhafmis gerçekten 🤭 Ben de Gülsemin ismini duyduğumda çok ilginç geldi yanibelki yaygın bir isimdir ama sanki gül mü yasemin mi karar veremeyip Gülsemin konmuş gibi, bir de Neşemsin duymuştum şaşırdığım.
paralelevrendemutlu denizalismom Bizim iş yerinde var tuhaf isimler yani bana göre😂 Uygun Şahinder Seviye İldem
ataselbar Bende staj yaparken ismiyle seslenip kabine gidip tedavisini yapmam gerekiyodu ismine bi baktım Türkiye dkaldkdkns seslenememiştim ne diyeceğimi bilemeyip 😂😂
ByAslan paralelevrendemutlu şahinder duydum annemin kuzeni hep anlatırdı isminden ötürü merak ederdim bir gün tanışma fırsatımız oldu değişik gerçektende isim 😅
canan6668 denizalismom arkadaşımın ismi olabilir 😀rahile bilmiyorum ben ilk kez duyuyorum belki sizler duymuşsunuzdur ama
paralelevrendemutlu myavocado Bende ilk kez bizim iş yerinde duydum bu isimleri hatta emin olamadığım için ilk zamanlar isimlerini söylemeden abla diye hitap ediyordum😂
Belinays_mom Dmt-01 zeyni benim oğlumun adı😂muhtemelen arkadaşınız doğulu çnkü doğu tarafında nadir de olsa bu isim var
timuskolik denizalismom bankada çalışıyorum o yüzden inanılmaz değişik isimler gördüm. Bazıları Güncel ( hatta soyadı sorunlardı adamın güncel sorunlar oluyordu) Kütük İmdat Yosma Mani
CuteBadesMama denizalismom Kadınlarda Hanım ismi, erkeklerde Alibey ismi. Hanım hanım ve Alibey bey demek çok tuhaf oluyor. Onun dışında çok ilginç isimleri gördüm; Merhaba, Maşallah, Yetiş, Satılmış, Tuhaf, Zorba, Casus hatırladıklarım bunlar, nicesi var.
CuteBadesMama myavocado Evet erkeklerdi. Dediğim gibi çok daha tuhaflarıyla da karşılaştım ama doğum sonrası malum hafızam bayağı zorlanıyor 🙂↕️