ozgearpaci Hanımlar merhaba bebeğim 4 aylık anne sütü almıyor sadece mama ile besleniyor ek gıda için nasıl bir yol izlemeliyim bildiğim kadarıyla sadece mama ile beslenen bebeklere 4.ayda ek gıda başlanabiliyor
Aysumustafa ozgearpaci bence kg boyu gelişimi ıyiyse devam sütüyle devam edin daha sindirim sistemi çok gelişmediği için ek gıda ağır gelebilir yani sindiremez ama yinede dr danışın çok erken bence
Ksd ozgearpaci canım benimde sadece mama ile besleniyor ben 5.ayda başladım bence bekle derim . Benim kızım zayıf olduğu icin doktor 5.ayı bekledim kilosu ii olsaydı 6.ayı beklerdim mama yesin bişi olmaz çünkü ben ek Gıdaya başladım kızım mama yemiyo ek gıda istiyor zar zor kaşıkla veriyorum mamayı ve biran önce biberona mamaya dönmesini bekliyorum 😣
melodininoglu ozgearpaci doktorumuz bize önerdi mamayı çok az içtiği için. Hippin kaşık mamasını veriyorum günde 2 kez. 4 ay 28 günlüğüz. Doktorunuza danışın yinede. Armut ve elma püresinede başladık. Kabız falan olmadı çok şükür. Kilosuna bakıcaz kontrolde 🙋🏼♀️
Sum87 Bence lütfen ek gıda için acele etmeyin mideleri hazır olmuyor kabızlık vs gibi bir çok sorun oluşuyor
Aysumustafa ozgearpaci siz bilirsiniz ama ek gıdada çok kg almıyorlar zaten tadımlık başlayabilirsiniz ve alışmaları baya zaman alıyor bide bebeğiniz 4 aylık küçük devam sütüyle çok güzel büyüyen bebekler var bence dr sorun burdan biz ne desek çok sağlıklı olmayabilir Allah kolaylık versin
Masal-2019 Bizde sadece mamayla besleniyoruz 6. Aya 4 gün kaldı 3 4 gündür yoğurtla yeni başladık 6.ay bekle demişti dr mamayla beslense bile sadece gelişim yavaşsa öneriyorlar
ozgearpaci melodininoglu benim bebeğim de çökme az Mama içiyor zorla yani sadece meyve mi veriyorsunuz şuan
melodininoglu ozgearpaci hayır canım günde bir kere çeyrek elma yada biraz armut veriyorum püre halinde ne kadar yerse artık 🙋🏼♀️ 4 ay kontrolünde 6400 kg boy 66 cm di. Bir ayda 400 g almıştı.