happybaby61 Bebeğim 14.5aylık doktorum yavaş yavaş diş fırçalayabilirsin demişti bende başladım ama yüzünün şekli değişti rock markasının ürünlerini kullandım ama sizde durumlar ne acaba nasıl alıştırdınız
firdevsdila happybaby61 benim bebeğim 17 aylık yeni yeni başlamayı düşünüyorum ama öyle macunla falan değil ağzının içini hafif su ve fırçalasak yeter bence başta
nilay0707 happybaby61 dişleri çıktığından beri babası ile ben karşısına geçip dişlerimizi fircaliyoruz oda alıştı artık 26 aylık oldu sabah koşa koşa banyoya gidip fırçasını alıyor ama nedense aksamları istemiyor fırçalamayi oyuna donduruyoruz bizde
Gzdnr17 happybaby61 dişleri çıktığından beri evet Şu an 31 aylıklar günde 2 kere sabah ve akşam şeklinde kendileri fırçalıyor
happybaby61 firdevsdila doğru ben muzu seviyor diye o şekilde alışır dedim ama şuan için pek hoşlanmadı ya
happybaby61 nilay0707 bende bugğn öyle yaptım sabah karşısına geçtim yaptım fırçayı eline verdim turmak da istemedi :):)
Mrskoc 3 yaşında bazen istiyor bazen öğ yapıyor ilk başladıgımızda silikon parmak fırçasıyla ben yapıyordum simdi süslü fırçalar aldım ve agartanın macununu aldım fırçalıyor ama genelde tükürmüyor yemeye çalışıyor tadını sevdiyse demek ki 😅
happybaby61 Mrskoc kesinlikle tadını sevmiştir bende rock muzlu macunu aldın hani alışsın diye ama ög yaptı böyle ağzını kapatmadı bi süre değişik geldi sanırım ilk aşamada :)
Leylamoznur happybaby61 2 yaşına gircek bir yaşında başladım onunla her sabah bende fırçalıyorım nasıl yapılıyo ediliyor gösterdim
Gzdnr17 happybaby61 ben diş fırçalama sürecine başlamadan önce diş fırçası aldım anlattım sürekli diş fırçalama oyunları oynadım anlattım da sizde fırçalayacksınız vs diye dişler çıkınca zaten hiç zorluk çıkarmadılar
blue90 Doktorumuzun önerisiyle ecowell aldık vegan marka olduğu için gönlüm rahat zamanla da alıştı fırçalamaya bide fırçası gökkuşağı gibi ya oyun gibi geliyo ona
bebitonunannesi_ happybaby61 oğlum 3 yaşında önceleri fıröalamaktsn çok etrafa sürerdi ama şimdi bana baka baka yapıyo
tospikannesi_ happybaby61 sabah koşa koşa dişini fırçalıyor çok sever 🤣 ben normal bimden aldım diş fırçası ve macun bebekler için. Kendi kendine fırçalar ağzını çalkalar 28 aylık