pembikmom bitboylum geçiriyor mu canım etkisini ne zaman görürüm böyle su bile içsem berbat bir şekilde ağrıyor acıyor
pembikmom sadecoffeee ay bu ikinci öneri bu antibiyotik için yarın mutlaka alıcam kaç günde etki ediyor
pembikmom Turuncukafa15- yaa iyi gelir inşallah hemen yutmaya başlayacağım çiğnemeden mi yutmak gerek
sadecoffeee pembikmom agumentini doktor yazmadan alamazssınızki.Birde iltihap olduğunu anlayamazssınız
Elisaseleda pembikmom evet gargara yapın hem çok faydalı hem bitkisel ben bikere çalkaldm geçti hemen ağız yaralarna da birebir
Turuncukafa15- pembikmom bir dişi üçe dörde bölün suyla hap yutar gıbı yutun Antıbıyotık sonuçda iyi gelecek inşllh 🤲🤲 20 lik diş ağrım tuttuğunda yutarım antıbıyotk almadan atlatıyorm
mervee123_ pembikmom benim hamilelikte çok şiddetli diş ağrısı olmuştu ilaç kullanamıyordum bende sarımsağı ezip yağda biraz kavurdum ağrıyan yere koydum ağrısını kesti
pembikmom Turuncukafa15- inşallah canım iyi gelir evet doğru antibiyotik gibi sonuçta doğal hemen yutacağım iltihaba iyi geliyor dimi ağrının yanında
mervee123_ pembikmom evet kesti yüzüm baya şişmişti iltihaptan dolayı ertesi gün dindi deneyin işe yarar
pembikmom sadecoffeee normalde diş etlerim bu kadar hassas olmuyordu ağrımıyordu şimdi su içsem ağrıyor acıyor dokunamıyorum bile texef diye bir antibiyotik var iyi gelir miki
pembikmom leblebiitozu teşekkür ederim canım evet ağrı ve iltihap var sanırım su içsem ağrıyor kulağıma boğazıma vuruyor texef diye bir antibiyotik var onu içsem iyi gelir mi bilmiyorum