gokselkuzey 2 aylık bebeğim 5,500 kilo 58 cm boy sizce nasıl sadece anne sütü alıyor mama baslamalımıyum görenler çok küçük diyor moralim bozuluyor
feniks gokselkuzey 2650 doğmuştu 4200 boyuda 54 dü ikinci ayda mama başlamadık kilosu normal aralıkta demişti doktor
humakusuu gokselkuzey maşallah sizin ki gayet iyi kaç kilo doğdu bir de bu millet ahalisi de zaten kurtçuk gibiler sen boşver onları maşallah gayet te iyi bebişin
ruky gokselkuzey 2 aylık bebek 5.5 kg ise gayet iyi😃😃 Kaç kilo olmalıydı yani?? Benimki de 3 ünde 2 aylık olacak o civarda.
cigdemasyaa gokselkuzey Benim bebeğimde bugün 2 aylık oldu kilo 4480 boyu 56 cm benim sütüm az olduğu için mama kullanıyorum doktor normal demişti 🥰
humakusuu feniks benim kızdım da şuan 2buçuk 3 girecek en son iki aylık aşısında 4 kilo 100 gramdı mama verdim içmedi maalesef bende ne yapacağımı şaşırdım
feniks humakusuu hiç kiloya takılma normal aralıkta kilosu boşuna mama verme çişli bez sayısıda iyiyse sorun yok
humakusuu feniks işte doktor dedi kilosu düşük mama ver dedi 1 ay sonra kontrole gel dedi o da mama içmedi ilk ay 800 gr almıştı ikinci ay da sadece 300 gram
busralensa newmo MaşaAllah benim kızımda 2 ay 9 günlük iki hafta bitti eskisi gibi emmiyor 3,4 dk indi eskiden yarım saat dururdu
ahls17 gokselkuzey 17 subat dogumlu oglum 4600 grm hem emziriyorum hem mama destekli gidiyoruz zayif dogunca normal bence 😊
oyase gokselkuzey aylık doktor kontrolüne götürmüyor musunuz, doktor persentiline göre söyler kilosunun iyi olup olmadığını