[silindi] Kızlar bebeğim 2 aylık zaten gazı çok diye hala demir ilacına başlayamadım kendim arada sırada ocean sprey d3 kullanıyorum ama sağlık ocağının bebek için verdiğini kötü yorumlardan dolayı kullanmıyorum. Siz hangi demir takviyesini kullanıyorsunuz?
Tulker_erm_34 [silindi] Aynı demir ilacını kullandık memnun kaldık günde bir puf sağlık ocağı bize hiç iyi gelmedi hemen bıraktık
Elvan125 [silindi] canım şu an kullanman gereken d vitamini bizde ocean kullanıyoruz zeytinyağı içerikli zaten gaz yapmıyor ama sağlık ocağının verdiği yapıyor diyo kullananlar biz doğduğundan beri kullanıyoruz oğlum 7 aylık kabızlık falan da yaşamadık hiç çok şükür 🙏
gzmarc [silindi] canım zaten demir ilacina bebeklerde 4 aylikken başlanıyor bizde devletin verdigi d vitamini kabiz yaptı ocean aldık gayet iyi geldi bize demir içinde bestiron kullaniyorum 5 gündür şimdilik çok güzel gidiyoruz maşallah inşallah bir şey olmaz
Aysumustafa [silindi] demir ilacını bazı dr 4 aylıkken bazıları 6 aylıkken başlatırken siz neden 2 aylık şaşırdım d vitamini doğduğu günden itibaren
Tulker_erm_34 [silindi] Biz bebekken kullanmaya başladık eczacıya sormuştum sonra doktorumuza da sordum
[silindi] Elvan125 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcQZe-ueDQpEE-xVK80wDXAbjyAi1XtHd5flYQ-v665i6WgSMZ9b bunu mu kullanıyorsunuz
Zeynepalya_ve_annesi [silindi] welcare d3 kullanıyorum zeytinyağ özlü gaz ilacı olarakta vicol gaz damlası kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım...kan ilacınıda vegaferon kullanıyorum sabah beslemesinden önce veriyordum sonra ek gıdaya başlayınca mamasının içine damlatıyorum bi sıkıntı yaşamadık çok şükür.
YaseminAda Vegaferon kullaniyorum çok sıkıntı her yere bulasiyor bir de ac vermek zorundayim kimse sorsam iyi degil diyor ne kullanmaliyim bilemedim
[silindi] Tulker_erm_34 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcQZe-ueDQpEE-xVK80wDXAbjyAi1XtHd5flYQ-v665i6WgSMZ9b bu mu peki? Ben bunu kullanıyorum aynısını mı vereceğim birde bunların 400lük olanı varmış
Oglumask2019 [silindi] bibac kullanıyorum ben içinde prebiyotik de var doktorumuz önermişti tavsiye ederim bağırsakları da düzenliyor
Denizoglum [silindi] demir ilacina zaten 4.ayda baslaniliyor d vitamini de dogdugundan beri kullaniyorm herhangi bi sknti yasamadm d vitamini kabiz gaz yapmaz diye dusunuyorm demir ilaci da ferrum kullaniyorm 9 gundur herhamgi bi sorun olmadi kabiz da yapmadi cok sukur