yakisiklinin_annesi Bacılar oğlumun burnu tıkanmış fizyolojik serum yaptım burnu temiz gibi ama nefes alırken tıkanıklık var horlama gibi ses çıkarıyor neden olur nasıl geçer
dilan2431 yakisiklinin_annesi fizyolojik serumu nasıl yaprtınız benim oğlumda öyle ben yaptım ama geri hiç bir şey gelmedi sıktığımda yok gitti
cansubrkl yakisiklinin_annesi tıkanıklık ilerdedir ve burun aspiratörü ile temizlenmesi gerekir bazen bir de onu deneyin bence
Gldekpnci yakisiklinin_annesi fizyolojik serum yaptıktan sonra kendinizde temizleme yapıyormusunuz aspiratör ile
yakisiklinin_annesi dilan2431 bir burnundan sıkıp diğer burnundan çıkacak şekilde ama dediğiniz gibi hiç bir şey çıkmıyor ama mukus varmış gibi sesi var sıktığını su diğer burnundan çıkıyor ama mukus yok
eyberenimo Alerjik gibi duruyor benim.oglumunda öyle sümük yok ama burnu tıkalı çünkü içerden etler şişiyor nefes almasını zorlaştırıyor ıslık gibi ses çıkıyor
eyberenimo yakisiklinin_annesi tozdan olabilir odanın havasından neminden olabilir hava değişimi olabilir bizde bu sebeplerden oluyor
yakisiklinin_annesi dilan2431 yutmuştur büyük ihtimalle genelde oğlumda da öyle oluyor ardından tekrar sıkıp beline vurduğum zaman mukus çıkıyor şöyle düşün bir tıkanıklık var tıkanıklığı biraz daha ileriye ittin ardından tekrar sıkınca çıkıyor biiznillah
yakisiklinin_annesi cansubrkl deneyeyim de burun kısmı temiz bir şey yok aspiratör sadece o iç kısmı temizliyor ya
yakisiklinin_annesi Gldekpnci fizyolojik serumu yapınca bir burnundan sıkıp diğer burnundan çıkacak şekilde yapıyorum aspiratöre gerek duymuyorum bunun için
Gldekpnci yakisiklinin_annesi hımm kalıyor demekki yine hırıltılı şekılde nefes alıyorsa bilemedim 🤷♀️
muge46 Hafif serum sıkıp burun aspiratoru ile cek cnm aksi halde burun akintisi orta kulak iltihabina kadar goturuyor