suheyla92 eses123 iki uc gune bir robotu çalıştırırm (cok iyi supuruyor iyi ki var) haftada bir yerleri silerim toz gordukce islak mendille alirim camlar allaha emanet tuvalete sık sık domestos döker fircalarim vardiyali calisiyorum ancak bebeme ve bazen yemek yapmaya halim kaliyor 🤷♀️ sali camasir gunumdur nevresimleri degistirip camasirlari bitiririm 3 4 5 gun sonra ancak katlayip kaldirmaya vaktim olur 😂
uykusuzanne__ eses123 her gün evi siler süpürün toz alırım haftada bir gün evlerin komple halılarını makineye atarım yıkanır (halılarım makine halısından) mutfak dolaplarını fallan canım ne zaman isterse yaparım
Elifinannesii_ eses123 3.5 yaş çocuğum ve 37 günlük bebeğim var. Genelde her gün süpürge tutmaya çalışıyorum . Tuvaleti her gün yıkarım. Yer silme işi filan da anca çocuklardan fırsat olduğu zaman yapabiliyorum yoksa çok zor . Fırsatını bulduğum an işlerimi o şekilde hallediyorum
liyadenizinannesi Pazar günü tuvalet banyo balkonları yıkıyorum sil süpür toz al carsflar nevresimler masa örtüsü vs değiştiriyorum çamaşırları yıkıyorum mutfak dolap dış yüzünü banyo dolaplar dis yüzü siliyorum pazartesi dinleniyorum salı sadece toz alıyorum supuyorum
momofdragon -her pazar nevresim değiştiririm (cars ve cumaları da ayrıca yastık kılıfı) -ptesi banyo dusakabin ve balkonları yıkarım -pazar ütü kesin olur -mutfak dolaplarını cars aksam silerim (hem eşim yok hem dizim yok o gün 🤣🙃) bunlar genelde sabit olanlar diğer camasır toz alma sil süpür wc lavabo sıklıkla ve sürekli yapıldığı için rutine bindiremedim asla 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
suheyla92 eses123 bebise haftaici annem haftasonu esim bakiyor. robotum tcl marka sweeva 6000 eski bir model 2 3 sene oldu alali ck memnunum
cicins95 Benim haftalarım gerçekten çok karışık geçiyor ama bir konuda istikrarım var o da ecos3 tertemiz içerikli deterjanları var kimyasal içermediği için gönül rahatlığıyla kullanıyorum, belki size de tüyo olur kızlar