Birşey soyliycem sen bensin bende 36 haftada bebeğimi doğurdum doğumdan önce 10 gün erken doğum riskinden hastanede kaldım herkesin bebeği yanındayken benim bebeğim yoktu eve kucağım boş döndüm annem yanımda çok kalamadı farkli şehirde çünkü babaanneme bakıyor kaynanam kaldı yanımda hastaneye gidip emzirmeye calisiyordum bebegimi yogun bakıma gidip süt sağiyorum falan kaynanam bana dedi ki eşim bebekken o kadar sütü varmış ve yariyormus ki doktor mama veriyor saniyormus mamayı kes diyormus ama o sadece anne sütü veriyormuş çok kilo alıyormuş benim sütüm azmis mama vermem gerekiyormuş falan bebeğim eve geldi el kadar minicik kayınbabam sürekli öptüyordu uyariyorduk eşimle falan sonra hastalık kaptı tekrar yogunbakimda girdi günlerle eşimle kapida yattik en sonunda kıyamet kopardım asla ama asla kimse opemez kucağına alamaz kimse dokunamaz en sonunda kayınbabam bebeğini al başına çal dedi sanki biz hiç çocuk buyutmedik dedi bende siz buyuttugunuz izin verin bizde büyütelim karışmayın dedim şimdi 7aylik oldu gelseler biz önce eller yıkanıyor öpmek asla yok yeni yeni kucağına almasına izin veriyorum oda dede babaanne diye yoksa öyle kimseye vermem