AviL06 Kızım 28 aylık.. ben eğitime 3 hafta sonra baslayacam. Yani 29 aylık olur. Sebebi de abimin nişanı var ve uzun yola çıkmamız gerekiyor. Risk alamam Bu süre zarfında yapmam gereken bir şey var mı ? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Nasıl davranmam gerekir ilk aşamada ne yapmalıyım veya sizler neler yaptınız 🤦🏻♀️ Nolur mala anlatır gibi anlatın 🙏🏻☺️🌹
Hatice0910 AviL06 şimdiden konuşarak anlatmaya başla canım çişler bay bay kakalar bay bay diyerk önden konuşmanın çok etkisi oluyor
onlyy AviL06 ben geçen sene yazın denedim olmadı kızım ne klozete ne de lazimliga oturmak istiyordu 1 hafta da kakasini tuttu yapmadı başaramadık bende hazır değil dedim bıraktım devam etseydim uzun sürecekti ve ikimizde yıpranacaktık zorlamadım ilerleyen dönemlerde tuvalart korkusunu yendi . Bu sene hazır olduğunu düşündüm gerçekten hazırmış Pazartesi başlamıştık 2. Günde söylemeye başladı tuvaletini ve kakasini da hiç tutmadi kendi oturup yapıyor kacirmada olmadı hiç biz atlattık insallah sizde kolayca atlatırsınız kızım 3 yaşında bu arada
rumuzzderbederr AviL06 merhabalar Kızım 28 aylıkken başladım ve uzun yola gitmemize 2 hafta vardı ilk kaçırmalar flan çok oldu büyük tuvaleti özellikle . Alıştırma kulodu giydirdim dışarda flan sonra 12 saatlik o yola cikarkende giydirdim inanılmaz gergin çıktık yola ama hiç korktuğum gibi olmadı lazimligini yanima aldim her oturtugumda yaptı. Orda da çok kaçırma olmadi ve iyiki ertelememisim dedim. Siz de en hazır hissettiğinizde başlayın derim kolaylıklar diliyorum 🌸
AviL06 Hatice0910 şöyle kızım böyle tuvalet ile alakalı kitapları okurken anladığını düşünüyorum. Biraz oyuna çevirdim ama tuvalete gitmem gerektiğinde “çişim geldi nereye gidicem” diye sorduğumda göstereyim diyerek tuvaleti gösterir. Yani bunlar ibare midir bilmiyorum. Yarından itibaren oyuncaklarını tuvalete götürmeye başlamayı düşünüyorum. Lazımlık aldım ama ilgisi yok galiba klozette deneme düşüncem var. O her yaptığında ne yaptığını da söylemeye başladım. Beki tedirgin eden nokta yapsa da sırf bez değişimini sevmediği için yapmadım diyor. Bir de bez kasındırıyor galiba arada elini sokuyor 🙄
Llhhh onlyy merhaba benimde kızım 3yaşında yeni ögrendik gündüz sıkıntımız yok ama geceleri sürekli kaçırıyor. İlk 2 3 gün kuru uyandı onun dışında hep kaçırdı., tekrar bez bağladık maalesef. Siz geceleri alıştıınızmı, nasıl yapabiliriz bi öneriniz var mı
onlyy Llhhh benm kızımda gece kaciriyor bez bağlamadım tekrar alışmasından korkuyorum çünkü gece henüz çözemedik