pr24 Zaditen oral damla şişesi açıldıktan sonra ne kadar süre kullanılabilir? 3 ay önce açtım, bozulmuş mudur?
mormnkse23 pr24 biz iki ay önce kullanmıştık tekrar kullanmamız gerekti doktor evde ki duruyorsa kullanabilirsiniz onu dedi yaklaşık beş gündür kullanıyoruz inşallah bişey olmaz 😩
pr24 nnoktaa ☺️ önce bende oraya sordum ama o Zaditen göz damlasından bahsediyor 😬 neyse riske etmiyeyim yarın yenisi alayım iyi akşamlar
pr24 mormnkse23 Daha önce doktorumuz yumurta beyazı alerji yaptığı için reçete etmişti.Bugün de cildinde kızarıklıklar ve burun tıkanıklığı başladı. Bu yüzden, önlem amaçlı olarak kullanmak istedim.
pr24 mormnkse23 Umarım bir şey olmamıştır Allah korusun. Belirti yoksa sorun da olmayabilir. Siz yine de drnuza danışın.
pr24 ymrrrr Daha önce doktorumuz yumurta beyazı alerji yaptığı için reçete etmişti.Bugün de cildinde kızarıklıklar ve burun tıkanıklığı başladı. Bu yüzden, önlem amaçlı olarak kullanmak istedim.
pr24 babybaby2406 Bilemiyorum, takip eden doktor genellikle evdeki şurupları (Calpol, Allerset, Aferin) 3 ayda bir yeniliyor. Riske girmemek için şimdilik damlayı kullanmaktan vazgeçtim