Truelivinng Elazığda 4.9 deprem oldu siz çok hissettiniz mi? 3 gün once istanbul simdi Elazığ neler oluyor korkmuyor değilim 😥
aytenlikadin Truelivinng kayserideyiz cnm biz hissetmedik ama anlıyorum şuan durumunuzu bunla geçmiş olsun Allah hepimizi korusun 🙏
arnka_mommy Truelivinng Evet biz Sivas ta hissettik, kısa sürdü ama sallantısı kötüydü. Allah yardımcımız olsun beterinden korusun 🙏🏻
aptallarsizii Truelivinng ben diyarbakırdayım yaklaşık 3 saat önce rüyamda deprem olduğunu gördüm kardeşime falan da söyledim ve Diyarbakır’dan da hissedilen deprem oldu tesadüf mü işaretmi bilmiyorum ama çok şükür ki küçük bişeydi geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasın
Truelivinng aptallarsizii evet Allah’tan kısa sürdü ama baya sarstı büyük şiddette olsa yıkılırdı evler Allah beterinden saklasın
Truelivinng annesinintatlisi insallah ama bu aralar çok çok arttı depremler önceden senelerce deprem olmazdı simdi haftada 1 ayda bir deprem oluyor kucuk depremler hariç
aptallarsizii Truelivinng evet Maraş depreminden kalan binlerce hasarlı evler var o evlerde yaşayanlar var bu sefer daha beter olurdu düşüncesi bile korkunç allahım korusun