ayse1436 İki gündür meme almıyordu tiksindirtmiştim ama göğsüm inanılmaz ağrıdı ve şişti dokunamadım bile artık dayanamayıp çocuğu emzirdim siz nasıl başardınız lütfen yardımcı olur musunuz çocuk bırakmıyordu tam o bıraktı ben bırakamadım
26ikus ayse1436 ne güzel bırakacakmıs bebisya ben sabır taşı surdum böylelikle bebeğim memeden soğudu sonra fırsat buldukça ılık.dusa girip duşta az da olsa sağdım.bi kaç gün öyle yaptım.sonra kesildi kendiliğinden sütüm
arven2024 ayse1436 bende Salı günü bıraktıracağım pazardan kara lahana alıcam kara lahana yaprağını buzlupa koyup donduruyorsun göğsüne koyuyorsun o sütü geri çekiyor oğlumda öyle yapmıştım çok iyi gelmişti. Kızımdada yapicam 16 aylığız aşırı meme düşkünü yani on dakikaya bi emmek istiyo çok yoruldum
ayse1436 Aslında sütüm çok az makinede damla damla çıkıyor böyle ağrıması normal mi onu da anlamadım az olduğu için bıraktırmak istiyordum
26ikus ayse1436 illaki ilk zamma agri oluyor süt kalıyor içinde hafif az elinle sag makine filan cogaltabilir duş ta yaparsan daha rahat olur istersen de sağlık ocağı yada doktorda yardım alabilirsin ama önceliğin ilaçsız bitirmek olsun bence