bonusinem Cocuklarınıza nasıl sakin kalıyorsunuz benım ki 19aylık olucak ve simdiden yıldım birde 4 aylık bebegım var 33 yaşındayım siz nasıl sakin kalıyorsunuz, yani sinirlenincede anlamıyorlar sakin kalıncada nasıl yapıcam ben
3kedili2bebekli bonusinem sakin kalmayi ve konuşmayı dirayetle surdururseniz anlarlar yani bugun sınırlı yarın sakin olursanız anlamaz bebek onlar daha ama her zaman bir şekilde kendinizi sakin tutarsaniz anlayacaklar konuşarak anlayacak ayda birisi bir de bazen ağlamasına izin vermek lazım ben oturup bekliyorum 17.5 aylık benimkiler de oturuyorum ve bekliyorum yanında geçince şimdi ne olduğunu söyler misin diyorum mesela dili dönerse söylüyor yada başka şeye odaklanıyor çünkü neye sinirlenip ağladığını kendi de bilmiyor 😂
ikiprensesbebiss bonusinem anlamazlar zaten sakin kalmak zorundayız benimki de 18 buçuk aylık bitanesi de 3 buçuk hemen hemen sizinle aynıyız… kızsam bagırsam ancak bebeklerimi üzerim yine yapmaya devam ederler bunu unutmayın
Beyzaecrin96 bonusinem sinirlenecegin an ya Rauf er Rauf esmasini çekmek işe yarıyor ama yinede bazen oluyor yoruluyoruz, desteksizlik ister istemez sinirlenebiliyoruz
bonusinem 3kedili2bebekli bişeyler istediğinde vermıyorum aglamasına izin veriyorum spnra gecıyor o süreçteki istediği şey cidden zor
bonusinem 3kedili2bebekli bişeyler istediğinde vermıyorum aglamasına izin veriyorum spnra gecıyor o süreçteki istediği şey cidden zor