bluemv Arkadaşlar bebeğinin gözleri ilk başta kahverengi olup sonradan yeşile ya da maviye dönen var mı?
amansallagitsin bluemv degisebilir yani ilk mavi olup sonra 6ci ayda elaya donen var. Ela olup maviye donen var.
busrasil2019 bluemv ilk maviydi sonra yeşil gibi oldu sonra açık kahve sonra tam kahve az önce balkona çıktık bir baktım yine yeşil bu saydıklarım 3 ayda gerçekleşti evet dur bakalım daha yolumuz var 😀😀
Cennetbahcesii bluemv kızımın gözleri 3-4 ayına kadar kahveydi sonra mavi gri gibi oldu şuan 10 ayına gircek yeşilimsi gibi ela gibi değişik oturamadı galiba hala göz rengi 🤣
bluemv amansallagitsin bu beni çok mutlu etti benim kızımda ilk doğduğunda gözleri simsiyahtı şimdi kahve yeşil gbi babası yeşil gözlü acaba daha açılır mı diye düşünüyodum. Umut var demek ki :)
bluemv busrasil2019 tam kalpten gitmelik valla ne kadar çok değişmiş :) bende umutluyum bazen yeşil bazen kahvrengi çözemedim heyecandan çatlıcam vallahi kayınvalidem de mavi en imkanız olan mavi olsa ya :)
busrasil2019 bluemv benim eşim de mavi ben kahverengi 6 yaşında oğlum oda kahverengi bu 3 aylık bebek bukalemun gibi henüz 😀 kaç aylık sizin ki
bluemv busrasil2019 benim kızım bugün 2 aylık oldu daha :) bende kahveyim babasının genini alsın ya :)
bluemv busrasil2019 ayhh ikimizde merakla beklicez 6. Ayı o zaman :) bir an önce belli olsa da çatlıcam cidden :)
bluemv Cennetbahcesii allahımm şu an umut doluyum cidden her an herşey olabilir demek ki :) inşallah istediğiniz renkte kalır
bluemv Cennetbahcesii baya kahverengi miydi kızım 4 aylık olduk gözleri çikolata kahvesi oldu :) ama yandan ışık vurduğunda sarımsı yeşilimsi bir renk görünüyo ama umut yok de mi :)