pogacayanaginannesi Ek gıdaya başlayacağız ve doktor ilk olarak yoğurt vermemi önerdi benimde dolapta donmuş inek sütüm var onu çözdürüp yoğurt yapabilir miyim? Zeytinyağını nerden bulabilirim hakikiyi ?
pogacayanaginannesi pogacayanaginannesi yada gidip pastörize süt mü almam lazım çok kararsız kaldım daha doğrusu ne yapcam bilemedim
nnoktaa pogacayanaginannesi buzluğa sütü çiğden mi koydunuz dondurup mu? Kendimiz için çok fazla süt aldıysak ısıtıp donduruyordum. Ama oğluma hep taze keçi sütünden yaptım.
TospikEmirr pogacayanaginannesi ben taze alıyorum ama fazla alıyorum biraz yoğurt yapıp diğer sütü kaynatmadan şişeleyip buzluğa atıyorum yoğurt her bitirğinde bir tane çıkartıyorum eriyor kaynatıp yoğurt Yapıyorum hiçbir sıkıntı da olmuyor yani .
yakisiklinin_annesi Bence bir problem olmaz ben sütü hep öyle kullanıyorum ama süt kaynamış miydi yoksa kaynamadan mi koymuştun
Gundogdu06 Ben bazen sütü fazla alınca buzluğa atıyorum ihtiyacım olunca çıkarıp kaynatıp mayalıyorum iyi oluyor
metosko pogacayanaginannesi hiç bir şey olmaz canım ben hep öyle yapıyorum azar azar mayalıyorum bir şey olmuyor Zeytinyağını da Komili kullanıyorum hakiki ağır geliyor oğluma kusuyor sürekli
aprilmom06 Evet bir sıkıntı olmaz ben de hep dondurucuda saklarım sütü. Kaynatıp ondan yoğurt mayalayabilirsiniz