Kitsu Ay ben bebislerimiz sandım 😂 29 yaşına kadar anneciydim artık babaciyim sanırım. Annem biraz sert bir kadındır yaşı ilerledikce benim üstümdeki tepkileri daha da arttı. Artık iyice anlaşamıyoruz
pogacayanaginannesi canan6668 ikiside benim herşeyim. Bu hayatta ki sahip olduğum en büyük şans onlar 🥹 annem canım herseyim babam koca dağım çok seviyorum onları ve ben hep birazcık azıcık babacı oldum 🫠
canan6668 pogacayanaginannesi birazcık dimi 🤏😅😅😅🌹🌺né güzel hep mutlu olun Allah uzun ömürler versin inşallah
Feyzosumunannesi canan6668 Evlenmeden önce olsa Annecigim derdim fakat evlendikten sonra her ikiside . Rabbim başımızdan eksik etmesin. Onları çok seviyorum 💜
TulayGeriDon canan6668 annemin hakkını hiçbir zaman ödeyemem. Bu yaşa geldiysem annem sayesinde🩷Allah acısını göstermesin
canan6668 sheesyelllow 🥺🥺insan bunlari okuyunca keske diyo keske benim babamda sizinki gibi olsa öldüğünde bile arkasından güzel hatıralar ile hztirmak bile güzel Bi duygu başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🌹❤️