EsraSenam Kızlar bebeğim meme reddine başlamıştı baya Bi uğraştım en sonunda silikon göğüs ucu ile verdim yemeye başladı sizlere de yardımcı olmak amaclı fikir olur diye paylaşayım dedim belki yardımcı olurum meme reddi yaşayan annelere.
Meeerveunal EsraSenam bende aynı probleme aynı çözümü buldum fakat philips aventin ürünü daha işime yaradı sadece yapışıp durmuyo o yüzden wee baby aldım onunda slikonu kalın ve sert bebeğim hiç tutamadı bi şekilde aventi sıkı tutarak emziriyorum. Buna da şükür🙏🏼
Taze_1anne Meme reddini nasıl yasadınız anlatırmısınız hic almıormuydu yoksa böyle kesik kesikmi emiordu kızım 2 dakka emior cup cekior agzını aglıor mesela
Edaela19 Taze_1anne benim kızım da uzun süre emmiyor zorlayarak en fazla 5 dk o da emerse nasıl çözüm bulacağım bilmiyorum
EsraSenam Taze_1anne emmek istiyordu ama memeyi verdiğim an cığlık cığlıga kalıyordu emmiyordu uykudayken yada uykuluyken yiyordu
yigit_Efe03 Taze_1anne benim oglum da ayni sekildeydi ama ben ek gidayi fazla vermisim aslinda fark etmedn karni tok oldugu icin meme reddi yapmis ek gidayi azalttm bir sure 4 5 saat kadar emzirmedim ac kaldi tekrar emmeye basladi tabi her bebekte bu bi cozum olamaya biliyor ama yinede bir deneyin isterseniz doktorum begendgi bir meyveyi veya sebzeyi pure halinde gogsunuze surup verin demisti denemistim ama ise yaramamisti oyle de deniyebilirsinz insallah bir cozum yolu bulursunuz 😊
EsraSenam Edaela19 silikon göğüs ucu İle deneyin önce aparatı göğsüne koymadan bebeğin agzına verip tutturmaya calısın tuttugu anda göğsünüsü yerleştirin biraz ugrastırdı ama Bi kaç deneneden sonra yedi çok şükür
Duruhande Bir videoda görmüştüm bayanlar belki işinize yarar. Atlet veya sütyenin kopça kısmına renkli halkalar geçirmiş bir anne. Bebek onları tutup bakarken meme veriyor.
Taze_1anne yigit_Efe03 bebegim daha 3ay 10günlük ek gıda deneyemem ama diger yöntemi deneyebilirim tesekkur ederim belki cok sık emziriorumdur ama gören sık emzir sık emzir deyip duruor kafam karıstı
canimoglum53 Bende philips avent gogus ucuyla emzirdim 20 gun kadar sonra onuda biraktik suan sadece gogus ucumla emebiliyor cok sukir🙏