kubi12 Merhaba anneler oğlum 6.5 aylık henüz desteksiz oturamıyor . Küvetine de artık sığmıyor . Bu yüzden vakumlu önden açılır banyo ve mama oturağı almak istiyorum . Tecrübenizi paylaşır mısınız? Kullanışlı mı memnun musunuz ? Hangi marka olduğu önemli mi
araskusum kubi12 kısa süre kullandım bebeğim artık içinden kendi çıkabiliyordu çünkü ama ilk zaman iyi ki almışım dedim yani çok işime yaradı, yemek yedirdim, oyun oynattım, bir yere giderken yanımda taşıyabildim, banyo yaptırdım
Aren-nehir kubi12 ben e bebekten almıstım kızım 6 aylıkken kullanmaya baladım suan 21 aylık hala bile banyoda kullanıyorum
clearqueen kubi12 merhaba ben aldim kullaniyorum yikarken falanrahatlik. Markasi onemliymis cunku bazilarinin vakumu iyi degil kitleme sistemi iyi degil dengesizlik olabiliyo. Babyjam aldim memnunum ben
kubi12 clearqueen merhaba teşekkür ederim. Önden açılır mı peki sizin yoksa yandan açılır mı? Fark eder mi
albatross Yıkarken bebeğin bacakları yere değiyor ya oma nasıl çözüm buldunuz? Bir de tek yıkarken bacaklarının arkasını yıkamak zor olmuyor mu oturduğu için?
momas albatross merhaba canım 6. Ayından beri oturakta yıkıyorum babyjem e bebektem aldım. Yıkarken önce normal yıka en son kaldır döndür koluna tutundur poposunu bacaklarını sabınla su dök bitti 2 aydır o şekilde yıkıyorum çok rahat oluyor küvetini kullanmıyoruz hiç artık
elof kubi12 2 yandan açılanlardan kullandım çok rahattı. Kendi kendine oturamıyosa önüne arkasına yastıklarla destekleyerek oturtabilirsin. Doktor bize oturma minderi yerine bu mama taburelerinden önermişti mesela etrafını yastıklarla destekleyerek oturma alıştırması yaptır diyerek. Kullanışlı bence.