Esdoel Aysheecann 28 gün oldu doğum yapalı 1 haftadır kahverengi akıntı geliyor 21 gününde kesildi ama ilk doğumum da 55 gün sürmüştü
Meliscikveannesi Ben 16nci gunumu bitirdim 17ye gircez yarın ama son 2 3 gundur cok agrili sancılı bir şekilde kanamam oluyor doktorum normal dedi 60 gune kadar surebilir dedi umarim o kadar surmez 2 gundur bile cok yipratti cunku agrisi
Oyku123 Aysen_ctn 27 gun nasil gecti anlayamadım hic . birbirimizi anlayip tanimaya calisiyoruz . Bol gazlı ve ıkınmalı geceler 😂 sizin nasil geciyor .
Aysen_ctn Oyku123 aynen bende zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile ama gecelerimiz biraz zor geçiyor 😀😀 sanırım bütün bebeler aynı
Meliscikveannesi Tuana4747 kesinlikle 14ncu ve 15nci gunum cok zor gecti otururken yerimden kaldiriyordu sancilar simdi hafifledi ama doktorun 60 gün sürebilir demesi beni korkuttu ne yalan söylim
Tuana4747 Meliscikveannesi benimki bitmek üzere sanırım nerdeyse hiç akıntı olmuyor olunca da damla damla oluyor gerçi başından beridir hep kanamam az oldu
Meliscikveannesi Tuana4747 benimde oyleydi ama bu 14ncu gunde ne olduysa oldu depend takiyorum altima yapiyorum sandim tuvalete giderken ama kanamaymis baya yogundu ve koyu renkliydi