momas ilknur586 bilgim yok üstte kalsım bizde ateş olmadı tesadüf çıkmış gördüm öyle yoksa kabartı falan da yoktu
dilekkaratasss ilknur586 ilk 8 dişi çıkarken ateş yapmadı bizde ama azı dişleri ve sivri dişleri aynı anda çıkmaya başladı toplam 6 diş o zaman ateş yaptı 3 gün gibi ateşli oldu süreç içerisinde tetagil dolven verdim ılık su ile yıkadım 10 gün içinde çıktı dişleri
Birannnecik ilknur586 bu bilinemez ki canım benimki bi kere ateşlendi öyle bir ay oldu dişlerin sadece ucu gözüküyor hala çıkmadı tam
momas ilknur586 yok valla sürekli de bakarım asla kabartı yoktu tesadüf 2 gün önce oturuyordu bende önünde oturuyordum güldü baktım beyaz bi çizgi var elimi sürdüm dişmiş😂
ayisit ilknur586 diş yok sizin henüz daha çok vakti var. Ayrıca diş ateşi herhangi bir gün olur öyle belli zamanları yoktur. 1 gün olur 3 gün olmaz 1 hafta olur 1 gün olmaz gibi.
kubrakaradumann Valla bizde ateş olmadı akşam uykuya geçişi zorlamaya başlamıştı 1-2 gündür dün sabah bi baktım iki tane birden diş çıkmış tesadüfen fark ettim