annesininbalbademiege 8 gün önce doğum yaptım spinal anestezi uygulandı. Günde 5-6 litreye kadar su içiyorum zarar mıdır bilmiyorum.
kubrakntr annesininbalbademiege kilona göre değişiyor emzirme döneminde isen daha da fazla içebilirsin normal benim bebeğim 6 aylık diyetisyen 4.5 litreyi geçmemeye çalış dedi bana bende çok su içiyorum
annesininbalbademiege kubrakntr emziriyorum evet, hep bol tüket deniyor ama ben söylenenin iki katı içince zararı var mıdır bilemedim
kubrakntr annesininbalbademiege diyetisyenim bana hiçbir zararı olmaz tek seferde bir litre falan gibi içmiyorsan dedi güne yayıyorsan sıkıntı olmaz ama bi doktor videosu izlemiştim az su içersen sütün azalır ama çok su içince çok sütün olmaz diye bence çok doğru benim bu kadar su içmeme şimdi her sağımda birkaç biberon sütüm olmalıydı 😂
annesininbalbademiege kubrakntr 🤭 bende bugün azalma hissettim sütte ama çok sık da emdik bugün süt mü az bebiş mi bitirdi anlamadım
minikmucizem0402 Ben o kadar su içsem dk başı tuvalete giderim heralde 2 litre zar zor içiyorum ama sütümü pek artırmıyor sanki su içtiğimi de boşaltıyorum sanki 😅😂
annesininbalbademiege minikmucizem0402 ben ilk günlerde normalden fazla su içtim evet tuvalete de çok çıktım ama sütü de arttırdığını düşünüyorum