mss_12 ikiprensesannesi_- Özcan Deniz&Niran Ünsal Bensiz günlerini sen unut artık, Seven yüreğinde şimdi ben varım, Seni böyle sevmek günahsa eğer, Ben anadan doğma bir günahkarım . Yıl 2010 hala daha favori şarkılarımdan biridir 🫠🫠
ikiprensesannesi_- papatyagibi ayyy bende öyleydim yaa ama benim düğünüm korona zamanında olmuştu yasaklar yeni yeni kalkıyordu hiç içime sinen bir düğün olmadı 😏 daha da kötüsü ben düğünün ertesi günü korona olup acile kaldırıldım 😏
myavocado ikiprensesannesi_- düğün videolarımı kayınvalidem ilk evlendigimde izleyecem diye evine götürmüştü kaybetti hiç izleyemedim malesef 😔 üstünden de aylar geçmişti artık düğün salonu el değiştirdi bilmem ne bulamadık yedeğini. Bu arada eşime sordum şimdi ikinci düğünde John legend - all of me imiş, ilk düğünde de Mustafa Ceceli den birseymiş 😂
CuteBadesMama ikiprensesannesi_- Düğüne girişimiz bandoyla oldu, Rakkas çalındı. İlk dans müziğimiz Yalın - Sen En Güzelsin Davetlilerinde eşlik ettiği dans müziğimiz Eda Baba - Her Şey Seninle Güzel 🩷
allwrite myavocado bir kayınvalide vahşeti daha.😂 5 yıl geçti, ben de hala 1 kez bile izlemedim. O kadar istemiyordum ki çünkü. Hala çok lüzumsuz geliyor o anları baştan sona kayıt altına almak.🙈