mryematls 3 aylık bebeğim var hem sütümle hem mamayla besliyordum günde 2 kez 90 ml mama alırdı 3 hafta önce sağım yapmayı bıraktım nasıl olsa emiyor dedim ama 1 haftadır memelerimde hiç şişkinlik hissi oluşmadı sonra doymadı mama sayısı arttı sağım yapmayı kestiğin için mi sütüm azaldı anlamadım birde atak haftasında da çok emmek istemedi mama bile zor vermiştim bu durumu yaşayan var mı süt tekrar artar mı sağıma başlasam eskiden yatmadan önce sağardım 100 ml çıkardı şimdi 60 ı zor bela çıkarıyorum yardım bir de her sabah 1 kaşık doğal sirkeli su içtim internette kesmez yazıyordu acaba o da mı azalttı ama öncesinde zaten azalmış gibiydi
nerminisitan mryematls Cennet hurması ye muhteşem süt yapıyor. Yaşı kurusu hiç farketmez. Burada kaç kişiye tavsiye ettim.
birfincantuzruhu mryematls Tahin pekmez ve bol bol bol bol bol su. Günde 3 litre içerdim ben çok şükür öylece arttı.
defnedilej Havuçlu bol sulu çorba yap,açık çay içebilirsin bisküvi ile,en az iki üç litre su,tahin pekmez,komposto ve yeşillikler çok güzel süt yapuyor.tuzlu gıdalardan sirkeden uzak duru .turşudan uzak durun.hemen sütünüz artar