mihrainciannesi kızlar bebeğim 42 günlük oldu .gece yatağında nasıl yatırıyorsunuz .Sırt üstümü yoksa başı yan sekildemi ? kafa yastıgı vs kullanıyormusunuz .ilk hamileliğim tecrübesizim + panik atakda var içim rahat etmiyor kusarmı edermi diye .
melosunbebikosu mihrainciannesi sırt üstü yatırıp başını yana çeviriyorum yastık vs hiçbir şey kullanmıyorum ben
mhtpdrmz mihrainciannesi hafif yan yatırıp sırtına yastık desteği verebilirsiniz her yatırdıgınızda da tam tersi şekle yatırırsanız kafa şekli güzel olur gün içinde de yan çevirmeden yatırın sivri olmasın kafası en azından kussa bile siz görürsünüz panik yapmayın
ahmethamza mihrainciannesi bej reflu yatagi ile yatirdim o zaman. Bi sag bi sol. Görmek içinde basli ayaklı çevirdim. Kafasi pozisyon değişti ben her şekilde yüzünü görüyüm diye bi gün bas kısma ayak diğer gün ayak kısma bas gelecek şekilde yok verdim. Düz kafa yastığı da aldım da inan çok az kullandım. Bizimkinin kafa sivri doğdu. O sivrilikte oturmaya başlayınca düzeldi.
didoece mihrainciannesi sırt üstü yatırıp başını yana çeviriyordum ben hep. Bu şekilde kafa düzleşmesinin de önüne geçiyor
mihrainciannesi mhtpdrmz gündüzleri yanımdayken sırt üstü yatiriyorum ,gecede birsey olur diye yan yatırıyorum, kafa yastıgı ile birlikte ama yüz üstü dönmeye uğraşıyor
mihrainciannesi ahmethamza düz kafa yastıgını doğdugundan beri kullanıyorum ben .kullanmayinca içim rahat etmiyor
leylaaksuu mihrainciannesi benim bebeğim çok kusuyordu hala da kusuyor 4 ay 10 günlük oldu başlarda günlerce uykusuz kaldım korktum sonra yataş juno aldım hem kemeri vardı hemde ona yatırınca hiç kusmuyordu böyle panik atağımı yendim bir de yatırmadan yarım saat kucağımda tutuyordum sindirsin midesini diye çok şükür gece kusması yaşamadık hiç
melosunbebikosu mihrainciannesi Reflü yatağında yatıyor bir de başı yan o yüzden korkmuyorum açıkçası
eemete mihrainciannesi yok kullanmadım ama her uyuduğunda pozisyon değiştirdim. Reflü yatağımız vardı onda 3 pozisyonda yatırıyordum 7 aylık kafası çok güzel
mhtpdrmz mihrainciannesi çok fazla yan çevirmeyin henüz yüzüstü dönecek kas gücünde değil merk etmeyin