Giizem05 Bebeğim 13 aylık son zamanlar sürekli sadecr sol mememde şişlik sertlik ve ağrı oluyor damarlar baya belirgin oluyor başına gelen var mı bebeğim aktif emiyor
erayymom Bebeğim 8 aylık ve 8 aydır asla mastit olmadım ve sürekli emen bir bebek, son 3 haftadır 2. Kez mastit oldum ve ateşim bir anda 39’a fırladı. Sağım yapın isterseniz rahatlarsınız
Giizem05 erayymom ateşim olmadı hiç şişlik ve ağrısı çok oluyor sıcak su torbası yapıyorum emziriyorum sürekli rahatlıyor aradan birkaç gün geçiyor tekrar oluyor anlamadım
smyyvzylmz erayymom merhabalar ateşiniz 39olduğunds genel durumunuzda bir bozukluk var muydı, benim de ateşim 39 oldu göğsüm kızarık şiş belki grip falan oluyorumdur diye bebeğimi maskeyle emziriyorum ama ateş ve vücut ağrısından başka bişeyim yok 39 ateşle yatak döşek olmam lazımdı 🤦🏻♀️
arven2024 Giizem05 kızım 16 aylık son 1 aydır sürekli bende öyle oluyorum aktif emmesine rağmen doktorum travma yaşıyor göğsün sütten kes dedi ve dün sütten kestim bugün 2. Günümüz göğsüm taş gibi
Giizem05 erayymom sanırım süt kanalında sorun var düzenli emince geçiyor devam ederse gitmeyi düşünüyorum
Giizem05 arven2024 birden kesmek de zor değil mi kademeli olarak bıraksaydınız keşke daha kötü olmasın iyi misiniz şimdi
erayymom smyyvzylmz göğsüm aşırı agriyordu sismisti emmesine rağmen boşaltıyordu göğsüm. Sağım yaptım ılık duşta masaj falan anca öyle 2-3 günde geçti. Ateşim 39 olduğunda üşüyordum bi titreme gelmişti bana kemiklerim kırılmış gibi agriyordu bide