bsrnil cg9699 bebek tüm değerlerinizi emdiği içindir bi kan verip takviye alabilirsiniz bende çok acıkıyorum susuyorum 😭😭
likeli cg9699 bebeğiniz küçük mü? İlk aylar her emzirmede yaşadığım problemdi bu benim. Takviye kullanmama ve kan değerlerim iyi olmasına rağmen emzirmeye başladığım an inanılmaz uykum gelirdi. Gözlerimi zar zor açık tutardım. Bebeğin emme süresi kısaldıkça azaldı ek gıdaya geçtikten sonra kesildi bu problemim. Şeker düşmesi gibi bir el ayak titremesi değil direkt uykum gelirdi.
flowerssss Bende dün aynı sorun için yazmıştım takviye kullanıyorum aslında ama yetersiz geliyor diye düşünüyorum
[silindi] cg9699 ben de emzirirken aynısı oluyordu, aslında o kadar uykum olmuyordu ama emzirmeye başlayınca sanki bir düğmeye basılmış gibi uykum geliyordu sebebini bilmiyorum 🤷🏻♀️
Minel-inannesi cg9699 yanınıza su, atıştırmalık bişiler alın. Vücut çok halsiz kalıyor sipalar sömürüyor ne var ne yok☺ yakın zamanda yaptirmadiysaniz bi kan tahlili yaptırın, eksik vitamin mineral varsa takviye kullanın.