humeyraas Merhaba bebeğim 20 günlük altı çok fena pişik oldu bacak kenarları kabardı doktor 5 günlük bi krem verdi bunun yanında kendimde pişik kremi kullanıyorum aynı durumu yaşayıp çözüm bulan var mı?
Feyzosumunannesi humeyraas Kesinlikle ıslak mendil kullanmayın. Altını ılık temizleme bezi ile silip mutlaka kurulayın ve havalandırın. Çok geçmiş olsun 🌼
atabey777 humeyraas ben doğduğundan beri ıslak mendille temizliyorum pisik oldugunda kakasi altinda fazla kaldığından olurdu yani ıslak mendil veya bez bizde hiç pışık yapmadı. Bephantol hemen geçiriyordu. Havalandırın 5 10 dk bez açmalarda
Elfelf475 humeyraas yanlış marka malzemeler kullanıyor olabilir misiniz bilmiyorum ama ben sadece Naturalive diye bir markadan ıslak mendil ve pişik kremi aldım çok çok memnunum Bepantol mu ne kullandım ilk ay sizin gibi oldu hemen onu çöpe attım. Hiçbir işe yaramadı çünkü
Karanirem humeyraas ıslak mendille temizliyorsanız sudan geçirip silip daha sonrada kurulayın ve oksizinc çinkolu pişik kremi kullanın aynı gün geçiriyor
baharberkay Ben de böyle bir dönem yaşadım tedaviden sonre bir daha olmaması için ecowell pişik kremi çok iyi gelmişti 5 günlük tedaviden sonra kullanın mutlaka derim