bebeklihomee Sütüm tazikli geliyor oğlum emerken zorlanıyor doktorum emzırmeden önce sabah akşam sağabilirsin dedi ama sağdıkça daha çok çoğalmaz mı başına gelen var mı ne yapmam lazım
emineglg bebeklihomee bi kaç dk sagdıgnız takdirdi bu sorun biraz da olsa azalıyor aynı sıkıntı bizde de vardı her genzine kaçırdıgın da meme almak istemiyordu sonrasında makas yöntemiyle hem yatarak emzirdim hemde bebeği dik tutarak.
gul3745 Yatarak yatay bir şekilde emzirmeye çalışıyorum. Bir de makas yöntemi yapıyorum . Parmaklarımla makas gibi yapıp basıncı azaltmaya çalışıyorum. Eskiye nazaran daha az öksürüp boğulur gibi oluyor
bebeklihomee emineglg üzülüyorum sanki zorlanıyor emerken emmekte istiyor makas yapma c şeklinde tut demişlerdi hastanede bende öyle yapıyorum
emineglg bebeklihomee evet ilk banada hastanede öyle dediler ama faydasını görmedim daha sonra eski usül makas şeklinde devam ettik bizde arada olduğunu zaman ben öncesinde biberonla veriyorum imkanı yokki memeyi tekrar kabul etmiyor 🤦♀️
gul3745 bebeklihomee yani bir yastığa yaslanarak geriye doğru çocukta onun üzerinde gibi. Tam dik oturmuyorum