Divayorgunxx Varsa uygun fiyatta yardımcı olabileceginz kızlar bakmak isterim.ama lutfen uygun fiyatlı olsn param olsa sıfırnı alırım zaten
cLearQueen Divayorgunxx kuzum cok paraya da gerek yok aslinda bulundugun yerde semt pazarlari varsa ordan alabilirsin yada lcw falan indirime giriyor baya bi pantlon bikac ust alsan yeter
bersahefemm Divayorgunxx nasıl bşy istiyorsun giyim tarzın nasıl açık mı kapalı mı.hani tunik mi gömlek mi nasıl mesela
kalu Divayorgunxx açık mı kapalımısınız dolap Gardrops uygulaması falan da var oralara bakın isterseniz en azından işinizi görür
NatashaRomanoff LCW’dan 3 tane üst 3 tane alt alsan, 9 farklı kombinin olur. Hepsini birbirine uyumlu almaya çalış birde. Sonra bütçen oldukça beğendiğin parçayı alır atarsın dolabına. Hiç giyeceğin yoksa bu taktik çok kurtarıcı.
Mnli Divayorgunxx kapsül ilkbahar dolabı yazın internete mesela 3 tane alt alacaksınız krem siyah laci mavi bir gömlek üçü ile de giyilir beyaz bir tişört üçü ile de giyilir gibi ikinci el çok uçuk fiyat olabiliyor lcw defacto gibi markalarda filtrelemeyi ucuzdan pahalı yaparsanız bazen iyi parçalar çıkabiliyor
Divayorgunxx kalu kapalıym cnm baktm ama herkes ucuk fiyat veriyor masallah trendyolda bi elbise gordum elbisenn kendisi 825 tl gardropsa 2.el 850 tl Yazdm fazla bu fiyat diye ben buna satyrm aliyorsanz buyrun dedi
kalu Divayorgunxx haklısınızda herkes artık herşeyi abarttı ordan almak yerine sıfır almanız daha mantıklı
elif1198 Divayorgunxx gardropsss27 yeni temiz tessettğr kıyafetlerim takımlarım var 200 300 arası yardımcı olurum bedenler genellikle 36 38
Divayorgunxx kalu bn k.marastaym kızlar burdaki fiyatlar. Daha ucuk. Interntte ayni kiyafet 800 se burda rn az 2000 tl
Divayorgunxx Kiyafetim vardi ama kız cocugu insanda gercketn farkli oluyorms ilk dogumunda fizigim degismemisdi kızımdan snra hicbiseym olmuyor .gòğüs ve karından dolayı gardropsa ekledm alan olmadi simdi hepsini paketledjm hayrma verecegim .bi kadnla görüstüm hayır yapan birisi sandalye oyncak vs dagtyr
Divayorgunxx Kiyafetim vardi ama kız cocugu insanda gercketn farkli oluyorms ilk dogumunda fizigim degismemisdi kızımdan snra hicbiseym olmuyor .gòğüs ve karından dolayı gardropsa ekledm alan olmadi simdi hepsini paketledjm hayrma verecegim .bi kadnla görüstüm hayır yapan birisi sandalye oyncak vs dagtyr