Ozgemre Bi oğlum var mutfak da yemek yapmaya bayılır 3,5 yaşın da bir de kızım var ama daha bebek iler de oda oynasın diye sağlam birşey istiyorum önerebilceğiniz var mıdır acaba annelerim
tospikannesi_ Ozgemre yaklaşık 20 gün önce bime gelmişti internet fiyatı 2800 civarıydı bimde 850 tl di. Onu aldım Şuanlık çok memnunuz ışıklı,sesli ve aynı zamanda musluktan su akıyor. Fırın kısmı da açılıyor. Bimlere sorabilirsiniz varsa
beyzzsenturkk_ Ozgemre kurtköyde toysilla var bende çok kez gördüm videolarını gitmek nasip olmadı henüz bence bakmalısınız çok uyguna geliyor ve sağlam
tospikannesi_ Ozgemre teşekkür ederiz.🌸 Bakın bulunduğunuz bölgedeki bizlere yada tanıdık varsa bulunduğu bölgedeki bimlere de sorabilir depolarda oluyor. Fiyatı cidden uygun bunu almadan önce ben internrt olsun çevremdeki oyuncakçılar olsun züccaciye dahil heryere sordum normal düz mutfağa 2500-3000 arası istiyorlar. Düz mutfak olunca da biryere kadar ilgi çekiyor. Kızım 2.5 yaş şuan çok seviyor mesela ocak kısmı düğmesini çevirince kırmızı ışık yanıyor ocakta aynı ateş gibi ve ses çıkıyor yemek pişiyormuş gibi bu hoşuna gidiyor musluktan da su akıyor yaz ayında bol bol oynar çok seviyor bulaşık yıkamayı 🤭
Merdumgirize tospikannesi_ pil kısmı neresinde ? Ben sadece lavabo almıştım musluklu ama alt kısımdaydı bi iki oynamaya su girdi bozuldu.
Ozgemre tospikannesi_ Yaa dün 2 3 bime baktım yoktu ama bugün baya araştırıcam çok teşekkür ediyorumm 💕💕 benim oğlan da sesli şeylere bayılır zaten inşallah bulurum 😍
tospikannesi_ Merdumgirize üstte musluk düşmesinin orda musluklular malesef sık bozulabilir su aldığı için bu yüzden biz pil olan kısmı iyice kapattık su almasın diye şuana kadar problem olmadı
Momm29393 Ozgemre smoby çok iyi ve sağlam biraz pahalı ama letgo ve dolapda 2. Elleri var, ikeanın da baya güzel geçen gün gittiğimizde oğlum baya oynadı, kendi mutfağı da smoby memnunuz baya güzel oyun kuruyorlar