rvydamerve Kızım 7 aylık ama hiçbir şekilde ek gıdayla barışmadı kaşığı görünce kafasını sallıyor ağzını kitliyor resmen ağlamaktan bir hâl oluyor her tarifi denedim neredeyse ne yapmam lazım lütfen yardım edin
Pinrrr rvydamerve karnı toktur öncesinfr cokmu bekliyorsunuz açken deneyin birde çok meme emiyirsa da istemez
yagmurhiracan rvydamerve bizimde aynı bende yeni böyle post açtım yemiyor ağzından hemen atıyor yada kafasını çeviriyor
kbr2805 7 aylıgız benimde aynı maalesef herkes öğün yapıyor artık 2 3 biz tadımda kaldık 3 4 saatlik açlıkla bile denedim süt vermedim bir kaşık tadına bakıyor ağzını kitliyor ağlıyor neler yaptım hiçbirini yemedi zaten alerjileri var süt yumurta vereceğim şeyler belli ve çok az önerisi olan varsa bende bekliyim 🙏🏻 rvydamerve
hasrettecas rvydamerve nasıl başlamıştınız üç gün kuralı önce sebze sonra meyve diye mi yoksa karışık mı
kbr2805 aselim0142 emiyor yada mama mı alıyor sadece 9 aya kadar yeterli ama sonra gelişimi durur diyorlar katı gıdasız nasıl ilerliyorsunuz hiçmi yemiyor
busetoo aselim0142 dr nediyor peki sordunuz mu acaba bende de aynı durum 7aylık olduk yok yemiyor tadıma bele açmıyor ağzını
aselim0142 kbr2805 emiyo bide mama veriyorum yemeklerden ağzını açarsa veriyorum mama da günlük 150 ml zorla içiyor
kocayaslisiskodunya rvydamerve 14.aylık bebeğim bende 5.5 aylıkken çok istekli diye 3 gün kuralı ile başladım ama sizinki gibi asla kabul etmedi bende çok stres oluyordum ama yapmanız gereken tek şey hazırlayıp sunmak yemek ya da yememek ona kalmış eğer kilosu ve gelişimi normalse stres yapmayın yemeyen bebeklerde vardır 🙃🤭
kocayaslisiskodunya kocayaslisiskodunya şuana kadar bir sürü şey yaptım yedikleri şehriyeli yoğurt çorbası ve ezilmiş muz içine de tahin döküyorum bunları bir kase dolusu yiyor