incitaneem Akşama çaya misafirim var kıbrıs tatlısı yapacağım sizce başka ne yapmalıyım ilk kez gelicekler eşiyle beraber öneri verin kızlar
hepbahar123 incitaneem yani yogurtlu salatalardan yapabilirsin kısır mantı börek mercimek köfte olabilir yeşillik salatalari olabilir
Mmeelliikkeee incitaneem mercimek köftesi , bir çeşit börek , (tuzlu )mahlepli kurabiye eklenebilir . Yemek sonrası olduğu için ağır şeylere gerek yok bence . Hatta tek börek ekleyip karışık çerez ve meyve tabağı bana daha iyi gelirdi :)
incitaneem Mmeelliikkeee kıbrıs tatlısı mercimek köftesi ve börek yanınada çerez yeterli olur değil mi
Merve-miray incitaneem İç harcını bırakmadan önce biraz margarin ve tereyağ eritip içine sürün. Üstüne de; maden suyu, süt ve sıvı yağ ekleyin☺️
cLearQueen incitaneem bi tatlı bi tuzlu bi salata yeter bence. Bide meyve cerez falan koyarsin tamam 😄
aresnako incitaneem çörek otlu mini kurabiye yapabilirsiniz çok güzel oluyor. Dereotlu poğaça da olabilir
alexab incitaneem bir tane sirkeli börek tarifi var ben de yeni keşfettim hatta fazladan yaptım buzluğa attım herkese tavsiye ederim acayip çıtır ve pratik 2 yufkadan 1 tepsi börek çıkıyor ve içine sadece biraz maydonoz biraz beyaz peynir koyuyorsunuz. Link paylaşmak yasak sirkeli unlu çıtır börek yazın çıkar
rvd incitaneem benim menüde mutlaka makarna salatası olur şipşak hazır. garnitür mısır turşu makarna yoğurt. Hazır yufkadan börek. Dolanımda pide kurabiye bulundururum yoksa dereotlu poçağa yaparım. Birde uzun zamandır yapmıyorum Meksika fasulyesinden salata oda çok güzel oluyor. Misafirim gelicek benimde bundan yapıcam
incitaneem rvd bende gün masalarından eksik etmem makarana salatasını akşama gelecekleri için fazla bir şey yapmak istemedim 😊😊