hulyaaky Günaydın kızım 4 ay 10 Günlük sağlık ocağındaki hemşire orzax ocean 30 ml demir damlasını önerdi kızım 7 kilo 300 gram acaba bunu kaç damla vermem gerekiyor bilgi verir misiniz?
AlpSol hulyaaky kilo başı 1 damla diye biliyordum Ama küçükken belli bir aya kadar kg değil belli bir aynı ölçüde verilmek lazım diye de okumuştum
aylss hulyaaky kilo başına 1 damla biz de dün başladık oğlum 8 kg 8 damla vericez acıbademde doktorumuz
Pamukhanim_ hulyaaky doktorumuz önermişti bize de aynısını kullanıyoruz kaç kilo ise kilo başı 1 damla 7 aylığız biz şuan 9 kilo 9 damla kullaniyoruz
hulyaaky AlpSol bende int baktım öyle yazıyordu aldığım eczaneyi de aradım doktora sor dedi tam bilgi vermedi
pogacayanaginannesi cLearQueen eczacı bana 4 damla demişti 😨😨😨 o zaman 5 kiloydu ve ben hala 4 damla veriyorum 😨
hulyaaky Pamukhanim_ demir ilacının rengi krem rengi demi ben şimdi açtım 7 buçuk kilo 7 damla verdim
Pamukhanim_ hulyaaky demir sabah uyanınca aç karna veriyorum yarım saat sonra emziriyorum sonra d vitaminini veriyorum ama d vitaminini erken vermeye çalışıyorum sabah geç kalınca uykusuzluk yapıyor doktor öyle demişti bize
Pamukhanim_ hulyaaky 9. Ayda kan tahlili yaparız dedi doktor bize kan tahlili sonuçlarına göre karar veriyorlar sanırım ama 1 yaşına kadar olabilir bilmiyorum yinede