melmer şimdi burası linçlerle dolar dedim ki dolmaya başlamış. Soruya cevabı olmayanlar yargılamak için koşmuş.Ya tabiki onaylanır bir şey değil herkes kendince haklı ama kimse kimsenin hayatına da bu kadar karışmamalı. Ki bu yargılar, anne neler yaşıyor desteği var mı depresyonda mı vs daha neler neler var bunları bilmeden hiç içmemiş birisine yargılamak o kadar kolay ki. Eskiden olsa ben de öyle konuşurdum sonra sigarayı bırakmanın ne kadar zor olduğunu görmüş biri olarak kimseyi yargılayamam. Keşke içilmesin, bebekler o dumanı havayı kokuyu solumak zorunda kalmasın, sağlıklı olsunlar. Ben konunun doğru yanlışlığından ziyade her annenin kendini en iyi anne görüp diğerlerini yerişine değinmek istedim daha çok. Konu sadece sigara da değil insanlar hep böyle ama sigara salt bilinen bir yanlış olduğu için bu konuda daha rahat ve hadsiz yorumlar yapılabiliyor. Bırakanlara helal olsun ama bırakamayan da anne sizinki evlatsa onunki de evlat. Umarım kısa zamanda bırakabilirsiniz 🌸 sorunuza gelecek olursak etkilenen bebekler de duydum etkilenmeyen de ama anne sütünün tabiki kalitesini düşürdüğü aşikar. Sigara içmeyen bir anneninkine göre daha az kaliteli. Bir doktor onaylamadığı halde şey diyordu, çok etkiler ama hiç anne sütü almamasındansa o sütü alması yine faydalı. Anne sütü en önemlisi, tertemiz verebilmek varken böyle vermeye değer mi o da herkesin kendi imkanı kendi muhasebesi ve iradesi. Allah yardımcınız olsun 🌸